Riviérakemping Alsóörs (beszélgetés)
Elég jó volt, igazán nem panaszkodhatunk. Tiszta abszolút felszerelt 5 személyes lakókocsit béreltünk 3-an voltunk. A tv-n 3 csatorna jött be, persze ez csak a foci miatt volt lényeges. A villanyrezsón pedig ha főztem mindig leverte az automatát, mert csak 10 amperes van beszerelve, így a villany grillsütőt sem tudtuk jól használni, mert mindig leverte az automatát, de arről a kemping üzemeltetői tehetnek, nem pedig a lakókocsi tulajdonosa. Minden rendben volt, strand közvetlen mellette, horgászni lehetett, WC zuhanyzó tiszta, közbiztonság rendben. Nagyon csípnek a szúnyogok, pedig egy egész arzenállal vonultunk a Balatonra. 1 pékautó minden reggel 9-10 óra között eszméletlen finomságokat hoz.Lehet vásárolni menni több felé, de mi Balatonfüredre mentünk a Marina üzletházban van Tesco.És onnan hoztuk és ittuk a Gyógyvizet, amit a Berzsenyi Dániel emlékforrásból lehet engedni mindenkinek, finom kellemesen szénsavas és jéghideg, Erről jut eszembe a hűtöben 3 fiók fagyasztó is van. Ha tudtam volna előre, de mindegy.
A recepción csak az idegenforgalmi adót kell fizetni a szállásdíjat a tulajnak perkáltuk. Nagyon meleg volt, azt hittem megdöglünk a lakókocsiban, este kiültünk a napozóágyba, de a szúnyogok megettek. Van ahol van légkondi, itt csak ventillátor kavarta a meleglevegőt.Ha valamire még kíváncsi vagy írj, mert én most csak csapongtam a gondolataimmal, és az emlékekkel Anikó