Mi Csiribiri-re és Ringatóra is jártunk, meg egy harmadikra is Csillaghegyen. Mindegyiket szerettük, de legjobban a csiribirit, mert a lányomnak nagyobb volt a mozgásigénye és emiatt az jobban tetszett neki.
altato dal: ott ahol a keklo hegyek tornyan , sotet felhok lassan elboritjak,.. ott szeretnek lenni most veled ,..eltolteni boldog perceket. altass el engem kedvesem , almodni vagyok csendesen , altass el engem kedvesem , almodni vagyok csendesen.
Sziasztok!Mi is járunk ringato foglalkozásra a kisfiammal,csak a miénknek fantázia neve is van:HöCöGTETŐ.A dalok és mondókák ugyanazok mint amiket te is leiRTÁL.
Az én gyerekeim már kamaszok, de még jól emlékszem ahogy kántáltuk a mondókákat. Ilyen volt az "ugráljunk mint a verebek, rajta gyerekek!", vagy a "két kis kakas összeveszett, a verembe beleeset....".
Annak idején lógtunk az ablakban és néztük a kukásokat, mert azt nem lehetett kihagyni egyszer sem. Imádták.
Kisfiammal járunk a ringató foglalkozásra és azt veszem észre, alig várja hogy mehessen. Nagyon jó tapasztalatom van, szívesen megyünk. Összegyűjtöttem néhány dalt és mondókát, amit ti is együtt dalolhattok, mondhattok a kicsikkel akár otthon is.