Szia! Én artritises /sokízületi gyulladás/ voltam, amikor teherbe estem, 4 mg szteroid,voltaren volt előírva, de a terhesség elnyomta a betegséget teljesen, így nem nagyon szedtem gyógyszereket.A lányom 27 éves egészséges felnőtt nő,2 gyermek anyukája :)
Sokízületi gyulladásosok, Aki volt ezzel terhes(tehát nem terhesség alatt alakult ki) megoszthatná hogy mivel kezelték előtte,terhesen és utána!Köszönöm ha írtok, és konkrét gyógyszereket is!
Jártam tavaly hidegkamraba volt egy lány aki babát tervezett. Már túl volt sokféle lehetőségen, a biológiai terápian is. Mindent abbahagyott és a hidegkamraba járt csak. Ami nagyon jó,én is tapasztaltam.
Szia.Én is reumás vagyok,pontosabban hipermobilitás szindrómám van.Mindig fájtak az izületeim,dee az időjárásra,erre-arra fogtam.Tavaly novemberben szántam rá magamat,hogy orvoshoz forduljak.Napi 2.szer szedek Aflamilt(Szlovákiából vagyok,nemtudom van e ilyen gyógyszer.)Terhességem alatt nem volt vészes a fájdalom,de a szülés után(3 éves a fiam)dupla annyira fájt.Hogy viselem?Rosszul...vannak napok,amikor még a tárgyakat fogni is kínlódás.