Revalidról tapasztalatok (beszélgetés)
Sok helyen olvastam hogy rengetegen abbahagyták a Revalid szedését már az első próbálkozás után, mert olyan savat csinált nekik, meg fájt a gyomruk tőle hogy nem bírták.
Mikor először szedtem Revalidot, nekem is megvolt ez a probléma, de nagyon hamar orvosolni tudtam.
A titka az, ami amúgy a dobozon is rajta van, hogy enni kell rá! Ha csak egy almát eszel meg, az is elég, de enni kell rá vagy közben mindenképpen. Én ha pl. éhgyomorra veszek be 1 szemet, 10 percen belül ennem kell rá különben hányok rögtön mint a lakodalmas kutya. Szinte érzem ilyenkor a pillanatot, amikor szétpukkan a kapszula a gyomromban és rögtön felforgat odabennt mindent. De ha harapok rá valamit, semmi gondom a világon!
Nekem nem vált be.
Aztán olvastam egy könyvet és elkezdtem szedni,
egy népszerű vitamin összeállítást, az megállította a hajhullásom. :-)
Én már két hónapja szedem és semmi bajom nincs tőle.
Pont tegnap nézettem meg az összetevőit vegyész unokatesómmal és azt mondta nagyon jó, szedjem nyugodtan.
A Biovanne sokkal kevesebb hatóanyagot tartalmaz.
gen, olvastam hogy a gyakori mosás csak jobban zsirositja a hajat.
Nekem nagyon bevált a Revalid, 250 ml és 2000 ft körül van az ára (nálunk 28-35 lej között változik).
De azóta egy héten csak 1x mosok hajat, és ha zsirosodik, akkor felcsatolom vagy bekötöm.
Hozzászoktatom a hajam az 1x-i mosáshoz.
Valaki rajtam kivül próbálta már?
Sziasztok!
Én most kezdtem el szedni, de eléggé megrémítettek a negatív tapasztalatok.. Nem hiányozna hogy szőrösödjek tőle, meg a többi mellékhatás sem!!
Azért volt olyan is, akinek jól bevált?
Szerintetek hagyjam abba a szedését? Eddig semmi rosszat nem tapasztaltam..
nekem egy kezelés miatt nagyon hullott a hajam és elkezdtem szedni.
napi 3x0 - et, utána 2x0-et nagyon jól hatott és mge is állt a hajhullás.
DE! a gyomrom tönkre vágta. fekélyem lett.
pár év múlva megint kellett szedni..napi 1-et szedtem de azonnal abba is kellet hagyni
nem bírja a gyomrom.
én most lucerna tablettát vagy kapszulát ajánlották hajhullásra. il mellé még cink-ket.
remélem használ.
Nálam nem volt mellékhatása.
Most egy másik fajtát próbáltam ki szerintem ez is jó:) (Biov@nn)
Bellydancer!
Köszönöm a hozzászólást! Én kb. két hétig szedtem március körül! A hízást nem, de a szőrnövekedést az arcomon már tapasztaltam! Megijedtem és azóta nem szedem.
szia!
én is szedtem régen, nekem hatalmas étvágyam lett tőle és ezáltal híztam is és meggyorsítja a szőrnövekedést is...
Sziasztok!
en is szedtem revalidot, mert nagyon hullot a hajam, 3*1 et szedtem, 2 dobozzal, az nem tudom mar menyi ido lenne, 1 2 honap...hat amenyire a 2 doboz eleg volt :) es nagyon meg voltam elegedve, eleg hamar megszunt a feltuno hajhullas, es utana szebb is lett a hajam meg nagyon megindult a novese, azota nincs gond a hajammal :) bar mostansag mikroalga port is szedek, az is besegit :)
en csak ajanlani tudom a revalidot :)
jaa amugy en nem hinnem hogy lenne valami koze a hizas vagy fogyashoz, semmi olyan nincs benne, ami etvagyat novel vagy csokkent...a vitaminok amik benne vannak azok a keratin kepzedesre hatnak, aminek az etvagyhoz semmi koze...
Nekem sem az étvágyam volt nagyobb, csak kicsit elkezdtek jönni a kilók. Gondolom valami olyan hatása van a szervezetre, hogy lassabban, vagy valahogy máshogy dolgozza fel a bizonyos anyagokat, ezért rakódhat kicsit le, aminek nem kéne.
De ennek ellenére tényleg meg voltam vele elégedve.
És miután abbahagytam, még egy jó darabig nem is volt gond a körmeimmel.
Én abbahagytam, pont a hízás miatt... Van rajtam így is elég plussz... :S
Viszont nekem a 2x1 is 1,5-2 hónap alatt használt!
Mostanában homeopátiás bogyókat szedek ilyesmire, azok kevésbé látványosak ilyen rövid idő alatt, de hosszabb távon azok is jók.
Lehet, hogy nekem is elég lett volna, de én gyors és látványos változást szerettem volna elérni, ami sikerült is. :)
Te szeded még?? Én nem merem teljesen abba hagyni, attól félek, hogy újból puhák és töredezettek lesznek a körmeim.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?