Retro diszkó Budapesten (beszélgetés)
Goldhand régen ilyen zenéket játszott,60-70-80-90éves disco zenéket,nagyon jó bulijai voltak,B7-ben,Cream-ben,aztán a pénz a kereslet elcsábította a pop felé,ugyh most a hajógyárin nyomja,és sokkal ismertebb befutottabb lett,klipben is szerepel.
Pedig nem ez az ő világa,de mégis ebben van.Ahol a pénz,ott az ember..
Az igazán jó számomra az lenne, ha én válogathatnám össze a számokat, de nem tehetem, mivel nem vagyok Dj.:) Ezért marad a megalkuvás. Amúgy meg olyan hely kell, ahová nem ciki 40 évesen is megjelenni és nem csak tizen-huszonévesek vannak.
Számodra mi a jó? Kíváncsi lennék. További helyek ajánlását is várom.:)
Közben utána néztem a Neten, jónak tűnik. :)
Köszi mégegyszer.:))
Köszönöm a tippet!:)
Írnál róla bővebben? Milyen zenék mennek? Milyen a hely, DJ stb
Akkor keressünk egyet közösen.:)
Szilveszterkor szerettem volna elmenni egy helyre, amit retro diszkóként hirdettek, fel is hívtam őket, és mondtam, hogy szeretnék jegyet venni, de érdekelne, hogy rá lehet-e gyújtani bent. Erre az volt a válasz, hogy persze, nem probléma. Erre megköszöntem és letettem. Egyik ismerősöm elment és azt mondta "vágni lehetett a füstöt". Ez egy klubban volt, valószínűleg egy darabig még sok helyen figyelmen kívül hagyják a tiltást, büntetni úgyis csak áprilistól fognak. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy találjunk egy jó kis helyet, ahová érdemes eljárni.:))