Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Répás pecsenye recept

Répás pecsenye recept

A Répás pecsenye hozzávalói:
1.5 kg karaj vagy lapocka egészben
2-3 szál sárgarépa
fokhagyma ízlés szerint

bors
köménymag
1 dl olaj


Répás pecsenye

A Répás pecsenye elkészítési módja:
A húst egyben hagyjuk,felszúrjuk és a tisztított egészben hagyott sárgarépát beletoljuk a húsba.A fokhagymával megtűzdeljük.Ízlés szerint fűszerezzük.Sütőtálba tesszük.Az olajat felforrósítjuk és leöntjük vele a húst.1 dl vizet aláöntünk.Alufóliával letakarjuk ,és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük.Kb 40-50 percig sütjük.Ekkor levesszük a fóliát és kb 30 perc alatt szép pirosra sütjük.Ha megsült hagyjuk kicsit hűlni majd szeleteljük fel. Burgonyapürével ,savanyúsággal tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A répás pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook