Rendelő a jövőben (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Rendelő a jövőben
Ez nagyon tetszett!!! :D
jó kis kritika is rejlik mögötte, már annak, aki tud olvasni a sorok között :)
Ez még vicces is lehetne, de pl a felnőtt háziorvosi rendelésen ahová én is tartozom, kb ez megy pedig nincsenek ezren a váróban. Az orvos rohadtul nem kíváncsi a tüneteidre, gyakorlatilag csak írja fel a gyógyszert , "kelltáppénz" - "igen, legyen szí..." "hánynapra" "3" recept kinyomtat, tp papír / ha kell beutaló az is kézbe, aztán már húzzon is el a beteg. Szerintem az urológiára is adna beutalót ha kérném, annyira nem érdekli semmi... Szomorú ez a hozzáállás.
Anyukám háziorvosa: 1 órás késéssel esik be a rendelőbe, tömeg , mindenki ideges, behív 3-4 embert egyszerre (!) nyugdíjasok mesedélelőttöt tartanak neki, doki kedélyesen cseveg velük, kint mindenki még idegesebb, 2 óránál hamarabb nem kerülsz be , hogy mi bajod van az nem érdekli, van 7-8 template szövege , az jó mindenre, és persze az önbizalma az egekben.
Még a gyerekorvosunk a legrendesebb, sokszor látom rajta is a "minek vannak itt már megint" arckifejezést, de ő legalább próbál kedves lenni és nem csak a gyerekkel, a tudásában pedig 100% megbízom.
Akkor a mi gyerekorvosunk a kivétel. Alapos, pontos, precíz, mindig van ideje mindenkire. Még velünk, szülőkkel is beszélget. Nála a telefonbeszélgetés több, mint 5 perc.
De a cikk nagyon jó! 😅
Anyám, borogass! :(
De jó, hogy a fiaim már felnőttek!
Értem én aproblémád,csak fel nem foghatom.
Az első hátast akkor dobtam,amikor kevesellted az időt arra.hogy megállapítsanak 3gy "vírus" diagnőzist.
Hát mégis, mennyi időt szerettél volna rá?
15 percet, 30 percet?
:D
Aranyos cikk. Mondjuk a gyereknyavalyak 90%-a TENYLEG virusos fertozes, ami ellen nem sokat tud tenni se orvos, se szulo, legfeljebb C-D vitaminnal tomni a gyereket, meg a tuneteket enyhiteni.
Azt mar csak halkan jegyzem meg, hogy a fulfajas altalaban egy virusfertozes bakterialis felulfertozodese, es antibiotikumos kezelesre szorul... :))
Évek óta vizinálták ezt a benne dolgozók, de senki nem hitt nekik.
A mi kórházunkban jóformán csak rezidens orvosok, és végzettség nélküli segédápolónők vannak.
Ugrás a teljes írásra: Rendelő a jövőben
További ajánlott fórumok:
- Várakozás az orvosi rendelőben és kik azok akik soron kívüliek
- Nem hoztam maszkot, úgy néznek rám az orvosi rendelőben...
- Külföldi rendszámmal rendelkező autónkat hogyan használhatjuk a jövőben?
- Szerintetek számítógéppel a jövőben, itthonról is tudunk folyamatosan dolgozni?
- Kata Online Rendelője :-) Kérdezz nyugodtan, szívesen segítek!
- Ha visszamehetnél a mostani tudásoddal és találkozhatnál magaddal, mi az az 1 amit tanácsolnál magadnak, hogy mit ne csinálj a jövőben?