Régi értékes dolgaimat jó áron hogy és hol tudnám eladni? (tudásbázis)
Azt ajánlom keress rá a neten, hogy milyen áron kínálják ezeket, majd egy kicsit alatta hirdesd meg ingyenes portálokon.
De számíts rá, hogy könyvet, újságot, képregényt nem sokan kapkodják - nincs rá kereslet, nagyon szűk a piac.
Nem tudom, merre laksz, van-e lehetőséged régiségvásárra elmenni, ott érdemes szétnézni.
Nálunk van ilyen, és a régi Ludas Matyi darabja pl. 100.-ft.:)
.
Óva intelek, hogy vérmes reményeket táplálj az árakkal kapcsolatban.
Az antikváriumok kb. 1/8-1/10 áron veszik meg a könyveket folyóiratokat ahhoz képest, amennyiért ők árulják. Ha nagyon-nagyon kurrens az áru, akkor állítólag adnak érte 1/4 árat is, de én még ilyennel nem találkoztam.
Ellenben olyannal már sokszor, hogy egyáltalán nem hajlandók megvenni a felajánlott könyveket, folyóiratokat, képregényeket, képeslapokat, stb., csak bizományba veszik át.
(Vagy még úgy sem, mert mindenkinek kevés a helye.)
.
Vannak képregényekre szakosodott antikváriumok. Én többel is konzultálnék.
Az Antikvárium.hu -néál szokott lenne online aukció is. Gondolom, képregény-soroza tis belefér.
Vigyázz, mert szerintem ennek nagy értéke van.
Sziasztok!
A napokban gondolkozok rajta, hogy eladnék régi könyveket/képregényeket.
Ilyenekre gondolok: Scooby doo felfedezi a világ csodáit összes része (80 darab!), sárkányos és dinós könyvek, stb. Mi az a szakember, aki megállapítja, mennyit érnek? Vagy mihez viszonyítsam az árakat?
Aki jártas a régiségek,dolgok eladásában,nagyon örülnék a jótanácsoknak. 🙂
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám eladni legális úton a saját készítésű dolgaimat?
- Segítsetek! Hol tudnám eladni a gyémánt fülbevalómat?
- Tippeket szeretnék hol tudnám értékesiteni a megtermett cseresznyémet a nyáron?
- Hogyan/hol tudnám eladni? Adjatok légyszi ötleteket!
- Hol tudnám használt telefonomat méltányos áron eladni?
- Hol tudnám értékesíteni a kimaradt árukészletet?