Hogyan/hol tudnám eladni? Adjatok légyszi ötleteket! (tudásbázis)
Szia!
Neked is írtam privátban!
A baba-mama börzét nem követem ..de biztos szokott lenni,mert 2 nagy város is van ,,mellettem,,.
A piac igen,azt is megfogjuk próbálni.
Köszi:)
Igen-igen.
Ebben teljes mértékben igazad van.
Köszi,ez is jónak hangzik.
Csak az a baj,h itt ahol én lakok itt csak kina ill márkás fehérneműs van.Olyan mint ami a mi boltunk volt régen,olyanról nem naon tudok.
Esetlegesen a kínainál tudok próbálkozni.
Persze persze nem vitrinbe voltak.:D Nem is féltem őket,csak nekem a piacról rögtön az jön le h koszos!!Nah de lehet h ez csak az en hulyesegem.
Nah az outlet még nem jutott eszembe.Köszi,utána járok!
Nem akarlak elkeseríteni, de az üzletből visszamaradt fehérneműk a használtakkal együtt, egy árban szoktak elmenni.
Amúgy gondolom, az üzletben sem vitrinben voltak, sőt, ott fel is lehetett próbálni, ha eddig nem lettek retkesek, akkor a piacon sem lesznek.
Ha apád tud róluk számlt adni, akkor esetleg próbáld meg fehérnemű outletbe bevinni, talán ott többet kapsz, bár az is képséges, mert ott 27 %-ot elvisz az adó.
Sajnos nincs munkahelyem.:(
Egy kisebb városban élek,amit én csak falunak nevezek.:D
Nem nagyon vagyok itt ismerős,mert pár hónapja költöztem ide barátomhoz.:-SS
Igen, a piac volt még egy lehetősg,amit nem próbáltunk meg.
Azzal 1 a bajom,h nem tudom h ott milyen forgalom lehet,mivel egyáltalán nem járok piacra.Persze próba szerencse.
A másik,h ha oda kiviszem,az már az utolso lehetőség,mert ha ott össze fogdossák stb...a hófehér melltartót,onnantól azt már nem tudom eladni úgy h új!Csak használtként!
De köszi szépen,akkor nem vetem el ezt az ötletet sem.:)
Fehérneműkről lenne szó.
Nem használt,hanem új,címkés fehérneműkről.
90%-ban melltartókról.
Egy fehérneműs boltnak a fenntmaradt árukészlete maradt rám.
Próbáltam már a tesz....-en,apr...-on,jofo...-on!
Adtam már oda "ismerősnek"....ő sem járt sikerrel.
Nem tudom milyen opciók jöhetnének még szóba?
Kb 200db fehérneműről van szó.
Nem hírdetésnek szánom ezt a fórumot,ezért nem is nagyon írnék róla bővebben,nehogy kitiltsanak az oldalról,mert tényleg csak az ötletek érdekelnének.
Hátha valakinek eszébe jut olyan,ami nekem eddig nem!
Gondolkoztam már azon is h beviszem turiba,de a legtobb turi itt kg...amivel én igencsak nem járnék jól.
Nem szeretnék nagy hasznot rajta,de azért nem 50-100ft-ért szeretnék túladni rajtuk.
További ajánlott fórumok:
- Adjatok tanácsot légyszi(kényes téma)
- Pesszimista a férjem. Adjatok tanácsot légyszi!
- Házasságban élek, de mást szeretek... Adjatok tanácsot légyszi!
- Hogyan tegyem meg az első lépést?adjatok tanácsot légyszi:(
- Akiknek volt zsírmirigy, vagy zsírdaganat műtét, légyszi, adjatok tanácsot!
- Adjatok jó ötleteket :)