Reggeli séta (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Reggeli séta
Édes a kutyád Panka, megnéztem a fotóidat.
Köszönöm a hozzászólásodat és a dicséretet is!-:)))
Szia!
Én is minden reggel végig megyek a kutyámmal a környéken, egy laza 3/4 óra, óra alatt, hogy leellenőrizzük, mi is történt este 8 és reggel fél 8 között:)
Egy darabig nyűg volt, mert jaj de reggel van, dolgom van, stb. De rájöttem, hogy ez felfogás kérdése, és már én is úgy vonulok a szép kis utcákban, mintha az értünk, értem élne, virágozna. Gyönyörű. Ez az ősz meg triplán gyönyörű. Jó idő van, a levelek élnek és virulnak, lassan mennem is kell egy szép kis túrára, gyűjtögetés céljából:)
Szóval a cikk nagyon szép, és egyszer mindenkinek ki kéne próbálni, hogy milyen is ez.
A télről ne is beszéljünk. Az első hószállingózás gyönyörű és elképesztő. Az első havas táj félelmetes, de nem überelhető:)
Most viszont maradjunk még a gyönyörű őszünknél, és élvezzük a reggelek csodáját!
Mindenkinek szép őszies napot!
Olyan elevenen van megfogalmazva az egész cikk,hogy magam elé képzeltem ezt a gyönyörű őszi reggeli tájat.És kedvet kaptam egy kis sétához:)
Való igaz,a természetnek minden évszakban megvan a maga szépsége,varázsa amit nem lehet nem észrevenni.
Ugrás a teljes írásra: Reggeli séta