Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Rántott tojás - 1. recept

Rántott tojás - 1. recept

A Rántott tojás - 1. hozzávalói:
tojás
zsemlemorzsa

őrölt feketebors
zsiradék


A Rántott tojás - 1. elkészítési módja:
Egy tálcára, vagy a gyúródeszkára zsemlemorzsát hintünk, majd annyi lyukat kell a morzsába vájni, ahány tojást meg szeretnénk sütni. A kivájt mélyedésekbe beleütünk egy-egy tojást, majd az egészet jól lefedjük egy újabb réteg morzsával és 20 percig pihentetni hagyjuk. A 20 perc elteltével a tojások felszívtak egy adag zsemlemorzsát, egy lapos fakanállal, vagy kiszedőkanállal a tojások alá nyúlva, azokat közvetlenül a zsírba tesszük. Ízlés szerinti keménységre sütjük, közben egyszer átforgatjuk, hogy a tojások másik oldala is megpiruljon. Tetszőleges körettel kínálható.


Kategória: Tojásételek receptjei


A rántott tojás - 1. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook