Rántott hús egészségesen recept





- 4 közepes, vékony szelet csirkemell
- 1 evőkanál joghurt
- 1 teáskanál olíva olaj
- 4 evőkanál zabkorpa
- 2 evőkanál lenmagliszt
- 1 szelet rozsos vagy kukoricás abonett
- fűszerek ízlés szerint
A Rántott hús egészségesen elkészítési módja:
A hússzeleteket megkenjük a joghurt és olíva olaj keverékével. A korpát, lisztet összekeverjük a nagyon apró, szinte porlasztott abonettel és beleforgatjuk a hússzeleteket. Ízlés szerint fűszerezhetjük a húst, illetve a panírba is keverhetünk fűszereket. 160 fokos előmelegített sütőben, sütőpapíron 20 perc alatt megsütjük, félidőnél megfordítjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: EvySlim, 2015. ápr. 24. 06:10
A rántott hús egészségesen elkészítési módja és hozzávalói.