Rántott cékla sajtszósszal recept
A Rántott cékla sajtszósszal hozzávalói:60 dkg cékla
1 tojás
liszt
zsemlemorzsa
3 dkg darált mandula
5 dkg szeletelt mandula
20 dkg krémsajt
só
bors
1 dl tejszín
A Rántott cékla sajtszósszal elkészítési módja:
A céklát héjában sós vízben megfőzzük hűlés után meghámozzuk és 1.5 centi vastag szeletekre vágjuk.Sózzuk borsozzuk ,lisztbe ,tojásba, majd a darált mandulával kevert morzsába forgatjuk.Forró olajban kisütjük. A sajtot a tejszínnel elkeverjük,addig melegítjük amíg amíg a sajt felolvad. Tálalás:A rántott céklát megszórjuk a szeletelt mandulával és a sajtszósszal kínáljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. márc. 10. 13:31
A rántott cékla sajtszósszal elkészítési módja és hozzávalói.