Rám igaz sajnos, "hogy csak a pénzem van" (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem érzem sem panasznak,sem dicsekvésnek.
Sajnálom őt,,
Én is ezt gondolom erről a vallomásról: van pénze, de más semmi, ami boldoggá tud tenni egy embert.
Ha nem panaszkodásnak szánta a vallomástevő, és nem is vigasztalást vár tőlünk - akkor tökéletes a megfogalmazás.
Látom, szeretnél még beszélgetni róla. Mit mondjunk?
Ha tényleg csak pénzed van boldogságod és egészséged nincsen, akkor semmid nincs. Nem egy vidám helyzet.
Nekem az utóbbi kettő van, pénzem viszont nincs, de nagy duzzogva túl lépek a problémán.😉
Ez egy megosztó dolog, egy rákosnak pl. hiába a rengő sok pénze, nem tudják mindet megmenteni, és van egy csomó betegség, amihez nincs az a pénz még, amivel megmenthető lenne.
Erre szoktam azt reagálni, hogy szakadó esőben könnyebb egy Mercedes kormányára hajolva sírni, mint egy kerékpáréra.
Van amikor már a pénz sem segít...
Szóval, egészség legyen, a többit megvesszük. 😉
"hogy csak a pénzem van""
További ajánlott fórumok:
- A boltban ma nem ellenőriztem le a blokkot, így sajnos csak...
- A Lenor vagy a Coccolino, melyik öblítő fejti ki igazán az illatát? Sajnos intenzív, hosszan tartó, friss illatot még nem sikerült elérnem
- Édességhiánya van a családnak. Sajnos csak vaníliapuding van itthon. Hogyan turbózzam föl?
- Óvodás korú kisfiamnak nyárra elektromos qvadot, vagy kisautót igértem, de csak használtra van pénzem, segítsetek, hol próbáljam meg?
- Holnap reggel 8-ra hívtak vérvételre a Kaáliba, de sajnos csak 9 vagy fél 10 körül fogok odaérni, szerintetek baj lesz belőle?
- Válást hogyan indítsam el? Pénzem az nincs, sajnos.