Rakott fasírozott recept


1kg burgonya
Bacon(tepsi aljára,és a tetejére hogy fedjen)
1kg darált hus.
Kk fokhagymakrém
Kk vöröshagymakrém
Izlés szerint só,bors
(Áztatott zsemle,kenyér nem szükséges)
Olaj
A Rakott fasírozott elkészítési módja:
Héjában megfőzöm a burgonyát!Felkarikázom! A fasirthoz valót begyúrom. Tepsi alját kikenem olajjal,teszek rá annyi bacont ami befedi az alját,ráteszek 2 sor karikázott burgonyát,rásimitom a fasirtot,befedem 2 sor burgonyával,majd ismét annyi baconal,ami befedi az egészet! Mehet a sütőbe kb 40-50 perc,de sütőfüggő:)
Sóval csínján,mert a hagymakrémek és a bacon is sós!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: f8db0709b8, 2018. szept. 7. 15:16
A rakott fasírozott elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.