Rajtakaptad már a párod, amikor önkielésítést végzett?Mi volt a reakciód? (beszélgetés)
Érdekes élményünk volt nyáron a német tengerparton...
Nudultunk a párommal, mikor arra lettünk figyelmesek, hogy a közelünkben egy kb. középkorú nő csaknem leplezetlenül maszturbál, majd annak rendje s módja szerint el is élvez.
Mit ne mondjak? "Beindultunk" mi is - nehéz volt a kedvesemmel kibírni, vissza a kempingig...
Én szeretném nagyon, de még nem tapasztaltam. :( Hát igen, tudnék mit kezdeni a dologgal. :)
Izgató lenne. :P
Egyébként egyszer egy barátom mesélte(vicces miket meg nem oszt velem:D), hogy épp előző este csinálta. Kérdeztem, hogy mi van a barátnőjével. Csak annyit mondott, hogy azért csinálta mert nem volt épp ott. Szóval nem feltétlen azért csinálják a pasik, mert gond lenne.
:(((((
Van véleményem!!!
Vajon mire, kire gondol közben?
hat onkielegites kozben nem, meg soha. bar tudtam volna mit kezdeni a helyzettel :)
bar hozzateszem, ha kielegito egy parkapcsolat, nincs szukseg onkielegitesre. nekem is csak kapcsolataim vege fele fordult elo, amikor mar erezhato volt nem stimmel valami.
Előfordult már a nejemmel is, hogy egymás előtt maszturbáltunk... nagyon izgi tud lenni...
De inkább a rövidtávú, "ideiglenes" kapcsolataimnál szoktam a partnerem rábírni, hogy végezzen előttem önkielégítést... aztán besegítek neki... aztán persze én kerülök sorra... ritkán marad el a "segítség".
Nem tudom, hogy vagytok vele, de a rövid ismeretség utáni direkt szeretkezéstől tartok... jobbnak vélem ilyenkor az áthidaló megoldásokat.
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek?
- Mennyire számít a végzettség, ha valaki bekerül egy ilyen családba?
- Ezt csak én érzem cikinek? Rajtakaptam a párom..:)
- Mi az első reakciód az adatlapi képem láttán?
- Tegnap rajtakaptam a feleségem egy pasival a hálószobánkban....
- A gyermekemet rajtakaptam, hogy veri a billentyuzetet, ami most atallitodott es nem magyar, hogy allitom vissza?