Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Qvik, az új fizetési rendszer fórum

Qvik, az új fizetési rendszer (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Qvik, az új fizetési rendszer (Jó tudni!)

6. globus (válaszként erre: 3. - Gratia)
febr. 3. 21:23
Én sem. Alig értek a telefon funkcióihoz, mobilnetem nincs, boltba nem hordom magammal. Nem szeretnék függeni tőle, hogy azt se tudjam, tkp. hol a pénzem. Szeretem rajta tartani a szemem...
febr. 3. 20:58
Az MVM rendszere sem tökéletes, nagyon idegenkedem ettől az új renszertől. Simple Pay többször is támadás alá került azt sem szeretem. Túl sokat vettek el jogtalanul pont azon személyek és szervezeti egységek akik ezt promótálják. Majd kB 10-év múlva lehet használni fogom, de ismerve a mai rendszereket, nem is biztos, hogy megmarad addig.
jan. 31. 00:46
A készpénz számomra biztonságosabb, mert rajtam múlik minden. Ezért nem kell semmilyen koppintós, kártyás vagy kuvikos akármi.
3. Gratia (válaszként erre: 1. - Liselotte)
jan. 30. 22:37
Érdekes. Én sose fizetek a telefonos érintéses akármivel se amivel már sok helyen lehetne, cepelek plusszban kártyát, nem bízok benne egyelőre. Majd az idő meghozza, mennyire terjed. Csak ne legyen kötelező.
jan. 30. 10:22
Én fázok ezektől a dolgoktól, hogy már minden a mobilomon legyen. Leejtem, eltörik és akkor mi lesz velem?
jan. 30. 09:35
A jövőben egyre többször fogunk találkozni ezzel a fizetési módszerrel, ezért közelebbről érdemes megismernünk.

Ugrás a teljes írásra: Qvik, az új fizetési rendszer

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook