Quinny Buzz (beszélgetés)
Köszönöm szépen a segítséget, és hogy megosztottátok a tapasztalatokat!
Ma sikeresen meg is vettük a Buzz-unkat!
Alig várom, hogy tolhassam benne a kisfiamat...
Szia!
Nekem volt 3 és 4 kerekű babakocsim is és a 3 kerekűt én könnyebben tudom irányítani. Csak párszor próbáltuk ki a Buzzt a lányommal, mert a kisöcsinek vettük, de le akartuk tesztelni és megmondom őszintén hogy felülmúlta az elvárásaimat. Könnyen szétszedhető és összecsukahtó, könnyű, kis helyet foglal.
Szia, köszi a gyors és részletes választ!
A maxicosit mi is csak a kocsiban használnánk, vagy max. csak egy gyors bevásárlásra tennénk rá a vázra.
Én is úgy hallottam, hogy nem egészséges a baba gerincének sokat a hordozóban tartani..
Amúgy maga a váz nekem olyan masszívnak / tartósnak tűnik, gondolom, nem véletlenül kerül ennyibe... Bár biztos a márkát is meg kell fizetni.
Szia,
En nagyon szeretem,hogy oszinte legyek. Konnyu tolni es iranyitani.Nekem a negy kereku van, de szerintem a harom kereku is ilyen lehet. Akos is szereti, nagyokat alszik benne.
En mondjuk soha nem hasznaltam a Maxicosit rajta, mert az se nekem se Akosnak nem tetszik.
Maga a kocsi nem nehez. Igaz eleg szeles, igy nekem eleg problemas a regi fajta villamosra valo felszallas vele.
Sziasztok!
Bocs, hogy csak így belekérdezek a közepébe, csak mi épp most készülünk megvenni egy használt Buzz-t, egy mózest és egy hozzá való maxicosi cabriofix-et, és nagyon érdekelne a véleményetek.
Aki már használta ezt a fajta babakocsit, mi a tapasztalat? Szerettétek? Mennyire nehéz maga a babakocsi? És a 3 kerekes manőverezés mennyire biztonságos, stabil?
Nagyon köszi előre is a válaszokat!
(Amúgy mi szintén fiúnak gondoltuk a Juice piros-narancs színkombinációt..:))
szia!
köszi, közben már megvettük a mózest és a hordozót is. :)
Köszi, most már világos. :) Meg akartam kérdezni, hogy nem adnád-e el az egyik adapter, de most látom, hogy Hollandiában laksz. :))
Még egyszer köszi az infókat!