Puncsos mignon recept

Elkészítési idő 45 perc

A Puncsos mignon hozzávalói:
20 dkg piskótamorzsa (babapiskótából, de lehet darált keksz is)
4 evőkanál rum
4 evőkanál málnaszörp
1 dl vízből és 10 dkg cukorból készült szirup
6 dkg vaj
3 dkg kakaó
5 dkg darált dió
5 dkg reszelt csoki


A Puncsos mignon elkészítési módja:
A piskótamorzsát egy tálba tesszük. Meglocsoljuk rummal, málnaszöppel, a kihűlt sziruppal, és kicsit állni hagyjuk. A vajat a kakaóval jól összekeverjük, a darált dióval együtt a meglocsolt piskótamorzsához keverjük, és az egészet még egyszer jól megkavarjuk. Azután a masszából kisebb golyókat formázunk, és reszelt csokoládéban megforgatjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A puncsos mignon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook