PS4 merevlemez controller nélkül mennyibe kerülhet? (tudásbázis kérdés)
Szerintem memória nélkülit keres - tudod, aminek csak annyi memóriája van, hogy oprendszert futtasson.
Őszintén, anno amikor a PS3at vettük, nem volt jelentős különbség a memóriás és memória nélkülis között. Ha jól emlékszem, az 500 GB-os volt vlm 370 euró körül, a memória nélküli volt 330 körül. Végül a memóriásat vettük, mert fel is lehet másolni a játékot, nem csak instalálni, nem kell mindig cserélgetni a CDt.
Na, de a PS4ből valahogy még nem futottam bele memória nélkülibe, valószínűleg van, de én nem találkoztam még vele. 500 Gbosat és 1Tb-set láttam nagyjából, ezeket úgy 400 euróért. Újonnan mondom. Talán jófogáson vagy valami hasonló online site-n találsz használtat, én úgy 20-30%kal kevesebbre értékelném a haszáltat, sokkal olcsóbbra nem, mert még a PS5-öt csak bejelentették, ha jól tudom kb 2017-re, ami még jóval odébb van. Aztán persze majd az összes PS4es játékot lehet kihajigálni, ha PS5re cserél valaki, de ez a business benne :P
További ajánlott fórumok:
- Külső merevlemezt vennék adattárolás céljára. Kérdezhetek?
- 1és fél év alatt sikerülhet 30kg fogynom megeröltetés nélkül?
- Kórházi ellátás Ausztriában biztosítás nélkül, kb mennyibe kerülhet?
- Emelkedett inzulinrezisztencia értékkel sikerülhet gyógyszer és életmódváltás nélkül a baba?
- LG nanocell TV nem ismeri fel a külső merevlemezt, mi lehet a baja?
- Hol lehet kapni Fujitsu Siemens 1 TB külső merevlemezt 30.000 Ft alatt?