Progeszteron krém-Women's cream (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Van 2 bontatlan, Women's creamem zárt fóliacsomagolásban, amit én már nem használok fel. 2024 november a lejárati dátum. 5000 Ft darabja (plusz postaköltség), Budapesten és Dunakeszin személyesen át tudom adni és a postázásban is tudok segíteni. Írj ha érdekel :)!
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy hormonterapeutához elérhetőséget, de azt is megköszönöm ha itt ír aki tudja a választ!
5 hetes várandós vagyok, bizonyítottan alacsony progeszteronnal, emiatt egy 9 hetes vetéléssel a hátam mögött. Jelenleg magas dózis utrogestant kapok.
Van két gyermekem, az egyiknél 16. hétig kentem a krémet.
A kérdésem, elkezdhetem-e a krémet 5 hetesen is?
Pénteken konzultálnék erről orvossal is, de örülnék egy hormonterapeuta véleményének is.
Köszönöm!
Sziasztok,
Tapasztalat bárki bármilyen mellékhatását a Womens krémnek? Nekem sajnos miután bekenem magam nagyon erős szívdobogásom lesz és zúg a fülem. 5 napja kezdtem el használni, de nem merem tovább. Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Látom egy ideje már inaktív ez a fórum, de hátha jár erre valaki.
7+1 terhes vagyok, 4+2 terhesen voktam Progeszteron szintet nézetni, az akkor 72,63 nmol/L volt. Ez szerintetek jó? Megyek újra pár nap múlva progit nézetni, mert kezdene rózsaszínes folyásom lenni. A Women's Cream-et kenem, nem rég óta. Segíthet ebben a problémában? Milyen dózisban?
Sziasztok!
Van 1 db bontatlan norvég Woman's krémem.
7500,-Ft.
Budapest, 3. kerületben átvehető
Sziasztok!
Van 1 db bontatlan norvég Woman's krémem, ha valakit érdekelne, 7000,-Ft + posta vagy személyesen Budapesten odaadnám.
Sziasztok
Nekem is van egy bontatlan, fóliás doboz (2022.08-ig jó).
Mivel időközben összejött a babó, így én nem fogom elhasználni.
7000+ postáért (vagy miskolcon személyesen) átadnám.
Sziasztok!
Nekem is van 1 db bontatlan norvég Woman's krémem ha esetleg valakit érdekelne, 7000,- + posta.
06209175379
Sziasztok!
Van két bontatlan eredeti norvég Woman's Cream-em eladó! 7000 Ft/db+ postaköltség.
Akit érdekelne keressen a 06-20-3384 766-os telefonszámon.
Sziasztok! Van két bontatlan eredeti norvég Woman's Cream-e. eladó! 7000 Ft/db+ postaköltség.
Akit érdekelne keressen a 06-20-3384-es telefonszámon.
Szia.
Milyen márka?
Sziasztok.
Alkalmazta e vki korai petefészek kimerülés esetén? Történt vmi? Köszi :)
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ha júniusban lejárt a krém (egy alkalommal használtam, mikor megvettem), és most szeretném elkezdeni a használatát, akkor is használhatom?
Csokkenhet a hatása vagy okozhatok kárt vele, ha használom?
Használja valaki klímax tüneteinek a enyhítésére?
Mik a tapasztalatotok?
További ajánlott fórumok:
- PCO, IR, alacsony progeszteron szint és ami mögötte van
- Alacsony progeszteron szint!
- Alacsony progeszteron-szint?
- Women's Cream, Emerita, Natpro, Progest cream. Van valakinek ezzel a progeszteront tartalmazó krémekkel kapcsolatban tapasztalata?
- Women's Cream progeszteron krémnek van mellékhatása?
- Használhatom így a Women´s Cream progeszteron krémet?