Problémás óvodai beíratás, aki tudja milyen lehetőségeim vannak kérem segítsen! (beszélgetés)
És tényleg, még neked lesz rosszabb, ha olyan szöveggel mész az oviba, hogy nem akarod beiratni mert ....
Szerintem akkor már inkább nézz szembe, ne fuss el, az élet kimérte rád ezt a szitut, nem menekülhetsz el, nézz szembe, sokkal jobb lesz utána, kérlek viselkedj úrinőként, és akkor mindenki a te oldaladon lesz
Margaréta, szerintem vedd fel a kesztyűt! Nehogy már emiatt neked kelljen másik oviba vinni a picurodat, másrészt ne is beszélj az ovónőknek erről az esetről.
Legyél igazi úrinő:
-picurodnak odajárnak a barátai is, tehát oda iratod be, mintha mi sem történt volna
-mint úrinő, senkinek nem szólsz az egészről, ne pletykálj az ovónőnek sem, így magad mellé állítod a közvéleményt, milyen édes anyuka stb.
-minden alkalommal amikor te mész a picurt elhozni vagy odavinni, legyél bomba, légyszi, légyszi, vegyél revansot az illető nőszemélyen ezzel
-ő meg fog pukkadni, hogy te úrinő vagy, és ezzel majd kiugrasztod a bokorból a nyuszikát, és ő fog alantasnak tűnni, ha elkezd pletykálni a viszonyról, mert szégyellheti magát
-plusz előttem Tücke írta, hogy ha az ő gyereke a tiednek a haja szálát is görbítené, azzal a férjed egyre jobban berág az asszonykára, hogy miért nem neveli meg a gyerekét (és ezzel 3 pontban visszaszerzed a férjed és a pénz is megmarad, nem megy a hárpiának:)
Értehtő, ha nem akarsz összefutni a nővel az oviban. Ebben az esetben viszont neked kell áldozatot hoznod, és másik ovit keresni a környéken!
Bár hozzáteszem, ha én lennék a vétlen fél a dologban, akkor emelt fővel átnéznék a csajon ha találkoznánk, és ne a gyerekem igya a levét más szenyaságának! :)
Én is azon a véleményen vagyok,h.nyugodtan irasd oda ahol úgy érzed több barátja lesz.És a legjobban azzal tudod bántani esetleg a menyecskét,hogy messziről átnézel rajta.Ismerős a szitu.Bár én most épp volt barátnőm miatt nem viszem abba a bölcsibe,ahova terveztük,mert ő ott az ovónő.De van még egy évem és lehet,h. már csak azért is oda viszem:)
A párom,akivel ,meg megcsalt most terveznek gyereket(persze páromtól akarna,de az nem fog összejönni),nagyon remélem,h. mi sem kerülünk egy oviba ,h. nap,mint nap találkozzunk
itt csak az számít, hogy mennyire bízol meg magadban, hogy jó lesz a döntésed...
A férjed, meg bárhova viszed a gyereket, ha meg akar csalni meg fogja tenni, bárhova is jár a kicsid...
Szerintem kettőtöket figyeld...(kicsid és te)
és eldöntheted hogy vagy megbízol a férjedben vagy nem...
Söpörjön mindenki a saját háza előtt először.
Egy kisgyermek pedig nem tehet semmiről.
Szabad keresni másik intézményt.
Az ő gyereke nem járjon oda, ahová majd az enyém??? Mit vétett az a szegény lélek?
Nem elég baj az, hogy nem jobb helyre született?
:D:D:D
ilyen fórumot indítani...:-))
Annyira gyerekes és nevetséges...
Nem a férjem miatt aggódom,az nem érdekel.
A gyerekem annál inkább.A körzetben több barátja lenne a csoportban akiket ismer.
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Jogi útra terelem - ezt mondta... Van rá lehetősége?
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Most lett elegem! Mik a jogaim és a lehetőségeim vásárlóként? Légyszi segítsen aki tud!