Problémamegoldások (beszélgetős fórum)
Én válaszolok, de én sem értem, hogy ezt miért kell anonim.
Tettlegesség tányértörés, ordibálás természetesen nincs. Néha én felemelem a hangom ha olyan a szitu. Észérvekkel meggyőzzük egymást. Hol én engedek, hol a párom. Azért azt figyelembe vesszük, hogy kinek mi a fontos, vannak egymásra szenzoraink, fél szavakból megértjük egymást és tudjuk ha a másiknak valami nyűgje van. Megbeszéljük, kibeszéljük.
Az aztán tényleg kardinális kérdés, hogy idegen emberek hogy kezelnek konfliktust.
Még ha fizut adnának érte ... De így? 😀 (Lehet, nem ismered a szó jelentését? 🤔)
Azért az fura, hogy nem szoktatok vitázni a feleségeddel.
Mint tudod az én életem, velem és a családommal együtt tökéletes, de ennek ellenére szoktunk;)
És, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Ezen a fórumon mindenki békés, boldog, szerető családban él. Soha nem vitázik senki senkivel, még itt a hoxán se.
Mindenki gyereke olyan, amilyet az összes szülő álmodik és a párja is olyan, amilyen csak az álmokban létezik.
Ha a fórumindító rendes választ is akarna kapni, akkor vállalja a nevét...
További ajánlott fórumok:
- MIt tegyek? ...már megőszülök:) (az 1. hsz-ben kifejtem a problémám)
- Chevrolet Lasetti problémám van, tudna egy autószerelő segíteni?
- Meg ismerkedtem egy lánnyal annyia problémám vele nagyon fius kinézetű és mélyhangja van.Fiuk járnátok ilyen csajjal?
- Terhes lettem:), de van két hatalmas problémám:(
- Hétfőn lesz epehólyag eltávolításom. Hogy oldjam meg a problémám?!
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?