Próbálta már valaki a bőr alá ültethető fogamzásgátló implantátumot? (beszélgetés)
7. d41005143d
2014. ápr. 29. 08:17
parom lanya.
6. Baby-G (válaszként erre: 1. - Marthasmith)
2014. márc. 12. 19:13
Szia ,
nekem masfel eve van beultetve Nexplanon . Az elso ket honapban verezgettem , de nagyon keveset, egy tisztasagi betet boven eleg volt . Azota semmi problemam nincs vele , semmilyen kellemetlen tunetem nincs . Bar en elotte sokaig tablettat szedtem es azt is nagyon jol birtam . Probald ki , ha nem jon be , kiveteted .
5. moonlight13 (válaszként erre: 4. - Viki001)
2014. márc. 12. 18:42
De durva! És mi az, hogy nem vetetheted ki, ha akarod? :(
4. Viki001
2014. márc. 11. 22:58
Ja es a masik amint meg mondani szerettem volna hogy a regi implanon nevezetu cucc az meg jo volt viszont kesobb kulonfele szovodmenyeket okozott.Ma mar a tovabb fejlesztett verziot (nexplanont)ultetik be ami nekem is van sajnos.A regebbi forumon is meg az implanonrol van szo amit mar betiltottak.Remelem ezt a xart is bevonjak hamarosan :(((
3. Viki001
2014. márc. 11. 22:50
Szia, nekem mar tobb mint 1 eve van es nagyon nagyon banom hogy berakattam.Allandoan verzek es hangulat ingadozasaim vannak.Az elso 2 honap utan ki akartam szedetni de allitottak hogy 6 honap alatt rendezodik a dolog de nem igy lett.Azota sok lannyal beszeltem mar es mindenki kivetel nelkel utalja! Nehogy engedd hogy berakjak mert aztan kivenni meg senki nem akarja!!!!
1. marthasmith
2014. márc. 11. 16:04
Tapasztalatok érdekelnének! :) Köszönöm!