Próbálkozunk, babát szertenénk! (beszélgetés)
Köszi! :) Nem, csak holnap kellene megjönnie. Még ma is halvány a tesztem, remélem erősödik majd pár nap múlva. :)
És te hogy vagy?
Boldog új évet!!!!!!
Remélem mindenkinek "pozitívumokkal" telik el ez az év.
Hírek?
Sziasztok! Kivel mi újság?
Csajszik: Mindenkinek boldog új évet kívánok!!! :)
Sziasztok!
Én még nagyon tapasztalatlan vagyok a témában, két hete vlam dokinál, és azt állapította meg, hogy jelenleg nem tudok teherbe esni, valami nem stimmel a peteérésemmel.Januárban megyek vérvételek soszatára, és utána egy átjárhatósági vizsgálatra. Mi már egy éve próbálkozunk a párommal, és semmi. Ha valakinek van valami tapazstalata a témában kérlek írj.
Kösznöm
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumokat, de gondoltam most írok is.Hétfőn volt az első inszeminációm. 25 napos ciklusaim vannak, ami azt jelenti, hogy dec.25-én nem kellene megjönnie. Tegnap óta folyamatosan fáj a hasam olyan, mintha kést szúrnának bele, mintha minden pillanatban meg akarna jönni. Folyton szaladgálok a wc-re, hogy na most, de semmi.Volt már valakinek ilyen?
Félek és örülök egyszerre!
Köszönöm.
Wááááááááááá!Gratula Életke!
Nagyon jóóó,szuper!Nagyon örülök neked!
Millió puszim!
Tettem ma fel képet :)
Nem is merem elhinni!!!!!!!!
Ma holnap....
Doris a remény erősít és hitet ad. Hajrá,várom a híreket Tőletek.
Puszi Mindenkinek
szreki: pedig épp azt akartam kérdezni, hogy mikorra nem várod? De akkor a hőd szerint ma, vagy holnap megjön. De a december majd meghozza a sikert, és az új évet azzal inditod majd, hogy zebracsikos lesz a teszted :)
Dorisbabyka: nem tudom, hogy Magyarországon hogyan működik az átjárhatósági. Szerintem kérdezd meg a nőgyogyidat, de azt hiszem, ha nem indokolt, akkor nem nagyon küldenek ilyenre. Azt sem tudom biztosan, hogy otthon hogy működik a lombik. Amennyire én tudom, az első ötöt támogatja a tb. Itt a biztositóm kér egy csomó vizsgálatot és papirt, azokat be kell adnom hozzájuk elbirálásra, majd remélhetőleg a pozitiv határozat után kezdhetjük a stimut.
Nekem ma leesett a hőm :(
Kinéztem egy orvost,szerintem meglátogatjuk nemsokára :)
Azt nem tudom mikor,sajnos jövőhéten forgalmi vizsgám van,karácsonyi hajtás a munkahelyen,de már a másik (leendő) munkahelyemre is hívtak,hogy jó lenne ha bemennék betanulni. Szeretnék még karácsony előtt kozmetikust és fodrászt is meglátogatni. Takarítás,vásárlás....gondolom nektek is sűrű a program.
Sziasztok én még reménykedek!
Én iszom mindkettőt 10ke utánig amíg nem tesztelek. Muszáj a hormonjaim miatt.
Olyan átjárhatóságira lehet nekem se ártana menni,ha kérem a dokit esetleg lombik nélkül is megvizsgál?
Vagy azt hogy kell kérni?
A lombik meg lehet tb támogatott is? Ezt sem tudtam eddig.
...de ami késik nem múlik :)
angica gyorsan eltelik majd a karácsony és jön a január!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Bekukkantottam, ki hogy van. Van már kismami?
A teákkal vigyázni ám! A cickafarkot csak peteérésig szabad inni, az elősegiti a peteérést, a palástfüvet pedig peteéréstől, ez állitólag segiti a megtapadást. Én mondjuk habituális vetélő vagyok, és palástfű mellett is vetéltem. Nekem ez kevés volt. Most kenem magam a women's cream-vel, ez a 3. ciklusom, amiben használom. Mi januártól próbálkozunk újra, mert itt most karácsonyi böjt van, de decemberben átjárhatóságira megyek, mert a biztositóm kéri a lombik támogatásához.
:D Dehogyis vagy az! Akkor én mi vagyok a rendszertelen ciklusommal? :D
Sokan szedik a 3 félét egyszerre egyébként. De nem akarlak rábeszélni. :) A teákat is nagyon dícsérik, reméljük jót tesznek neked is!
Most megyek, mert apa hazajött! Holnap jövök!
Szia!
Láttam én is köszönöm. Gondolkoztam én is,hogy veszek olyan kapszulát,olvastam arról is sokat neten. Én válalom hogy hormon zavaros vénQ-va vagyok már:-)) Véremet nem nézték,de aul elvileg minden szuper,érdekes,de nekem a pro izé se a closti..csak a következő hónapba segített aztán megint semmi.Ezeket meg júliusba megvettem a teákat.
Én olvastam keverve is lehetne,nah én így osztottam be és 3om hónapig iszom mindkettőt és naponta,de ha még barátcserjét is ennék az lehet már sok lenne a 3-om nem?
54-55kg vagyok előbb el is írtam 55kg-ot tartottam évekig.
Fénykoromba voltam 45kg is most annyi már nem szeretnék,de 49-50kg igen.
Jah és leszek is:-)
Köszi! :) Nem baj, hogy nem kismama napló! (majd az lesz! :D)
Én is beengedtelek!
Én a rendszertelen ciklusom miatt kezdtem el barátcserjét szedni, úgy néz ki nekem jót tett. :) Eddig 2-3 havonta jött meg, most a vetélésem óta 36 aztán 40 napra jött meg. Úgyhogy haladok. :)
Ovu után meg iszom a palástfű teát, állítólag jó a vetélés megelőzésére.
A cickát egész ciklusban iszod? Én úgy olvastam, hogy azt ovuig szokták.
És hány kg-t kell még leadnod az 50-hez?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?