Pozitív teszt, és mégis megjött. Mit gondoltok, menjek dokihoz, vagy várjak még? (tudásbázis)
Szia!
Voltál orvosnál? Mit mondott?
Egyébként amikor én voltam terhes, egyik vizsgálat alkalmával találkoztam egy olyan nővel, aki kb. 5,6-6 hónapos terhes volt, amikor megtudta, hogy babát vár, mert neki végig volt menzesze, ráadásul fogamzásgátlót is szedett végig a 6 hónap alatt. HA nem saját szememmel látom, nem hittem volna el, de tényleg létezik ilyen.
:))
Értem.
Persze magamból indultam ki.Volt egy vetélésem ,természetesen doki,jött a vákum ....azóta rendszertelen ,hol 2 hónapokat késik,hol 2 hetente megjön ,iszonyú görcsökkel természetesen.
Bíznom kellett volna a testemben ,hogy kitisztítja önmagát,szerintem nagyon elcsesztek valamit...
Szerintem ne ess kétségbe.
Ha nem vettél volna tesztet,akkor eszedbe nem jutna ,hogy ez egy spontán vetélés.
Szerintem várd meg a mensruáció végét ,és ha továbbra is aggaszt a dolog,akkor menj el nőgyógyászhoz és mondd el mi történt.
Menj dokihoz, de sajnos ez teljesen biztos, hogy vagy vetélés, vagy kémiai terhesség volt.:(
Sajnálom! Mindenképpen fordulj orvoshoz, ki kell deríteni az okát.Teszt nem hazudik!!!
3-4 napot késett a mensim, vettem egy tesztet.
Megjelent a két csík.
2 nap múlva megjött, de nagyon, más, mint szokott lenni. A hasam nem szokott soha fájni,és most fáj.
Persze nem olyan vészes.
És a vérzés sokkal több, és kissé darabos.
Mit gondoltok, menjek dokihoz, vagy várjak még?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Teherbeesés...tesztem pozitív, de előtte megjött, szerintetek reménykedhetek?
- Tegnap pozitív teszt ma pedig megjött, mi lehet?
- Pozitív teszt után mikor érdemes először elmenni dokihoz? Milyen vizsgálatok lesznek?