Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Pozitív esemény, ami boldoggá tett (beszélgetés)
Imaginációban egy nagy fa voltam, boldog és kiteljesedett.
Olyan elégedett voltam, mint csak egy-egy pillanatra az életben.
Csodálatos volt. Ölelték a törzsem és ez nagyon jó érzés volt, éreztem, ahogy töltődtem benne.
Nagynak, és erősnek éreztem magam!
Csodálatos volt!
A nagyszüleimnek ma volt az 50. házassági évfordulójuk!
Beadtam a regényt a pályázatra. Vissza is igazolták, hogy megkapták. Ez már félig siker:-)
Aha! Az ezüstlakodalom, a forgatókönyv ugyanolyan, csak az életút rövidebb egy kicsit:)
Nem 25.én,:) hanem a 25.en! A huszonötödik házassági évfordulón.
mire gondolsz azzal a kérdéssel, hogy milyen szokás van 25-én?
Vége az aranylakodalomnak.
Ilyenkor az 50 évvel ezelőtt kötött házassági fogadalmukat megerősítik. Nagyon aranyosak voltak, fiatalosak. Nagyon meghatódtak, utóbb köszönték a szép beszédet (egy picit csak sikerült bakiznom) majd egy fergeteges lakodalom kerekedett.
Köszönöm az öleléseket:) Jól indult a mai nap :)
BOLDOG KARÁCSONYT!
Ilyenkor újra össze szoktak házasodni?És milyen szokás van a 25.-en?
Megtaláltam a két éve elveszett pendrájvomat. És nem más találta meg!
2 éve keresek egy filmet, aminek nem tudtam a címét, és 10 perc múlva kezdődik. jajjjjj de örülök! :)
És mi történne, ha elsírnád Magad?
Semmi. Szerintem ezért még becsülnének is.
Ma egy hipermarket pénztárosának jutott arra energiája a nagy robotolás közepette, hogy kellemes ünnepeket kívánt nekem.
Hát mindössze ennyi is boldogítani tud engem. :)
izgulok, mert holnap este 50 éves házassági évfordulóra megyek, anyakönyvvezető vagyok, csak nehogy én is elsírjam magam. Szurkoljatok nekem.
Tőlem is kaptál egy ölelést!:)
Vedd úgy ,hogy én megöleltelek.
Még gondolkodom:) De most az a pozitív esemény ért, hogy megsütöttem a beiglit holnapra, megtöltöttem a csirkecombokat,és nem sokára mehetek aludni ,mert hulla fáradt vagyok, majd beszakad a hátam.
A negatív,hogy holnap mennek kell éjszakára!!!:(
A pozitív:hogy van hova!
Boldog vagyok, hogy boldoggá tesz a fővő húsleves illata...
Boldog vagyok, hogy boldoggá tesznek a mindennapi csodák. (ami nem mindig működik, de most itt lüktet bennem) :)))))
Legszívesebben magamhoz ölelnék mindenkit :))))
BOLDOG VAGYOK!
Szakadó hóesésre ébredtem.:)
Ez olyan szép! A szemem már behomályosodott, biztos a karácsony közeledte teszi :))
Egészen pontosan 36 leszek nemsokára :-))
A lent említettek alapján mindig is óriás voltál!
Köszi!Amúgy kicsi vagyok,de azóta óriásnak érzem magam!
Hát így huszonévesen még igen. :)
További ajánlott fórumok: