Postai küldemények.Miért kallódnak el? (beszélgetős fórum)
Lehet tenni valamit,hogy a "szokásos" megbizható kézbesítés helyreálljon?
Nagyon zavar,hogy már itt is "megrövidítenek",holott fizetünk a szolgáltatásért (az általuk meghatározott összeggel)!
Persze,hogy nem pénzkérdés.
De azt,hogy egy ember mennyire becsületes,elsőre nehéz "levágni".
Viszont ha vki ott dolgozik már mondjuk 10éve,az valószínűleg már letett vmit az asztalra.Na,ha ezeket az embereket megbecsülnék-megfizetnék-akkor nem hagynák ott a postát a normális dolgozók.És akkor nem tűnnének el küldemények és az ügyfelek is elégedettek lennének.Ennyi.
gondolom, egy nagyalakú levélre gondoltál. Azok vesznek el a legkönnyebben. A sima ajánlott levél levélszekrénybe is kézbesíthető. Sajnos előfordul, hogy ezek vesznek el.
Most van egy új szolgáltatás, 10 Ft-ért: ha azt akarod, hogy ne dobják levélszekrénybe, hanem mindenképp írja alá a címzett.
lehet, hogy elhagyta...
Sajnos tényleg nagyon nehéz még kézbesítőt is találni, aki igazán jó, mert őket fizetik meg a legkevésbé és nem cserélnék ráadásul egyikkel sem.
17 évig postán dolgoztam.Minimálbérért!Emiatt jöttem el.Ha a posta megfizetné a dolgozóit,akkor lehetne válogatni!Nyilván én a 17év alatt semmit nem loptam el.Valószínűleg most is ott dolgoznék,ha megfizetnek.
De Pesten ki megy el minimálbérért?Sokszor azok,akiknek semmi keresnivalójuk egy olyan helyen mint a posta.Ez egy bizalmi állás stb...A párom most is egy feldolgozóban dolgozik.(több mint 10éve)Ő is mondja,hogy mostanában elég "hülye" embereket vesznek fel.De ha keveset fizetnek nem lehet jó "anyagból" válogatni.Na,ezek azok az emberek akik lenyúlják a dolgokat.Nem azok akik tizenéve ott dolgoznak!Csak az a baj,hogy az emberek általánosítnak. :(
Nekem ajánlott küldemény tűnt el!
Utána kérdeztem a postán, a papír szerint a postás felvette, de nekem ő már nem hozta ki....
ezert kell ajanlottan szigoruan
ha elveszik kifizetik a tobbszoroset
Az elmúlt 1,5 évben 3 csomagom "tűnt el" nyomtalanul...2 ajánlott,tehát könyvelt.A legutóbbi saját tulajdonomban lévő garanciában kicserélt termék.Feladják és soha sehová nem érkezik be (a postán belül sem!).Mindegyik esetben kértük a csomag felkutatását,persze eredmény nélkül zárult.Nem tudom hová fordulhatok.
A postának nem kell munka,mindenki futár-szolgálatokhoz forduljon ha biztos kézbesítést akar?
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek postai küldemény feladásával kapcsolatban?
- Az ATLAS csomagküldő szolgálattól hogyan lehet megszabadulni? Hová kell vissza küldeni a küldeményeiket?
- Hogyan utasíthatom vissza az utánvétes küldeményt?
- Elsőbbségivel hány nap alatt ér oda a küldemény?
- Postai küldemények kézbesítése.
- Postai csomagküldéssel kapcsolatos kérdésem lenne! Tudja valaki mennyibe kerülnek a dobozok, amibe beletehetem a küldeményemet?