Ponty sajtkabátban recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Ponty sajtkabátban hozzávalói:
fél kg pontyfilé
1 db tojás
2 ek. liszt
5 dkg reszelt sajt
2 dl tej (vagy szódavíz)
ízlés szerint patikasó, színes őrölt bors
étolaj a kisütéshez
A Ponty sajtkabátban elkészítési módja:
A megtisztított, megmosott halat szeletekre vágtam és fűszereztem. Egy tojásból két kanál liszttel, 5 dkg reszelt sajttal és kb. 2 dl tejjel sűrű palacsintatésztát készítettem. A halszeleteket beleforgattam és bő, forró olajban kisütöttem. Párolt almát és petrezselymes krumplit adhatunk hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. febr. 17. 16:38
A ponty sajtkabátban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.