Pomelo (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Pomelo
ez egy tuti gyümi....
Kóstoljátok meg!!!!
Szerintem a nagyobb hipermarketekben biztos kapni.
Sparban, Plusban, Tesco-ban próbálj meg venni.
Sziasztok,
Nem hallottam még erről a gyümölcsről, pedig már ettem 1-2 különleges gyümit.
Hol lehet beszerezni Budapesten pl?Nagyobb csarnokokban talán?
A hagyományos limonádé formában ittuk: cukor, víz, kifacsart lé és beledobni az üvegbe vagy pohárba egy vagy több mentaszárat.
Nagyon ödítő.
Én nyárom a citromos limonádét is így készítem. A kertemben több menta bokor is van, így kifogyhatatlan élvezeti forrás. A mentáról egyébként annyit, hogy ha egy pohár jeges kólába dobjátok nyáron, annak is fantasztikus ízt kölcsönöz.
En nagyon szeretem, foleg a merete miatt, rengeteget meg tudok enni belole:DDD
De szinte semmi leve nincs. Hogyan keszul belole limonade?
Én tavaly "találkoztam"vele elôször a zöldségesnél,eleinte nem mertem venni,nem tudtam,mire számítsak,kidobni meg sajnáltam volna.Aztán egy ismerôsünk kínált meg vele,nekem nagyon ízlett,azóta többször is vettünk.
A limonádét hogy készítettétek?Kifacsartátok a levét,és vízzel hígítottátok,vagy önmagában?
Én Izraelben találkoztam először ezzel a gyümölccsel. Nagyon megörültem, amikor itthon is láttam az üzletekben. Mi is vettünk, de nagy csalódás volt. Közel sem olyan finom, mint ott volt. Hát igen, ez a messziről hozott gyümölcsök problémája. :(
Izraelben limonádéként mentával fogyasztottuk. Isteni volt, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ugrás a teljes írásra: Pomelo