Pókok, bolhák, bogarak ellen természetesen (beszélgetés)
Hat,a leirasa alapjan pok,hangya,eger,patkany es a masik remalom,csotany ellen is jo. Bar ez utobbi nincs,de regen volt hozza szerencsem a panel szemettarolojaban.
Elektromos szunyogirto van a hazban (a folyadekos),de sajnos az ejszakai lepkeket is oli,ezert nem nagyon szeretem,mert sajnalom oket,de hasznaljuk,mert a szunyogok viszont nem sajnalnak minket:-(!
Az elektromos szúnyogirtó szerintem jó a pókokra is, csak lehet, hogy túl nagy a légköbméter a garázsban.
Az ultrahangos rágcsálóriasztó egérre és patkányra jó állítólag, de ha falba, vagy oszlopba ütközik, akkor már azon túl nem hat, tehát csak üres térben jó.
Húsz éve van macskánk,ki-be járós,de még SOHA nem volt bolhás!Igaz,bolhanyakörv folyamatosan rajta van,3-4 havonta cserélve.Kullancs az sajnos időnként megtalálja,de mielőtt beengedjük,mindig átsimítjuk a bundáját és ha a szőrén van leesik,ha meg befúrta magát akkor kiszedjük!
Tehát:Bolhánk nincs,póktól nem félek,a szúnyogok viszont nagyon szeretnek! :)
Én sem írtózom a pókoktól:)
De bolhával még sosem találkoztam. Hogy lehet, hogy imádják a véredet? Honnan jönnek a bolhák? És mire?
Nagyon undorodom a pókoktól (mint sok nő szerintem), a bolhák egyszerűen imádják a véremet, így mindig megtalálnak és a csípés nyoma több hétig megmarad, szóval őket is utálom...VISZONT sajnálom a pókokat, bogarakat így nem szeretném őket kinyírni, csak távoltartani a háztól. Van-e olyan szer, vagy természetes anyag amitől nem jönnének be?
Eléggé betegesen félek a pókoktól így jó lenne valami, ami távoltartaná őket.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Milyen természetes módszerrel lehet legkönnyebben megszabadulni a bolháktól?