Plusz 2 kiló, így csak a 38-as nadrág jön rám, a 36-os épphogy. :) (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ahol a csirkeszárnyat árulják, a Tescoban.
:D
Te vagy az én esetem..-)))
Holnap hol talizunk?
Legyen bármilyen étvágyú is, de legyen vékony, kis cicis,(75-85B) rövid hajú, és szeresse a tengerpartokat és a történelmet...
Most hirtelen más nem jut az eszembe..-))))
Nekem is ez volt az elso gondolatom, de ha valaki nem sportos, nem fog eloszlani rajta a "ha"j".
Mikor 52 kilos cinege voltam, es 56-id felszokott, mert csoki-lokor kuran voltam banatomban, nekem sokszor modtak, hogy meghiztam, bar ugyanazokat a ruhakat hortam.
Most 60-63 kg vagyok (az itthoni merleg mast mond, mint a masik a barataimnal), de meg mindig kifejezetten vekony vagyok a 174 cm-hez.
Kiszortam par cucccot, mert a vallam szelesebb lett a mellkas meretemmel egyutt. Nagyobb lett a seggem is (nem lettem aranytalan, de nem igazan van zsir rajta), Amugy sem voltam tunya, par honapig fel-le kellett futkosnom a lepcson, siman birtam 3 nagy tanyerral is, mikozban a KP-et segitettem.
Haaat, nem tudom, ha most felszednek par kilot honnan lenne, de amugy en alapvetoien a regi ruhaim hortom, amik 38-40-esek.
Regten vettem 36-oosat is, csak gongolom, azookat passzoltam le. nem neztem a szamozast.
Egyél egy jó vacsorát és vegyél egy 40-es nadrágot.
Minden gond megoldva.
Igen, erről beszélek.
Nem 2 kg miatt;)
Több az.
2 kiló miatt nem jó rád a 38-as nadrág?
Ez hihetetlen!
kb. 5 kg kell ahhoz, hogy ne menjen az emberre, ha meg arra gondolok, hogy manapság főként sztreccs nadrágokat árulnak, akkor még több kell...
További ajánlott fórumok:
- Milyen nadrág van rajtad?
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Miért hordanak a nők 50-től 80 évesig fehér nadrágot?
- Ti milyen területeken "szorítjátok meg a nadrágszíjat"?
- Szoknya vagy nadrág?
- Tudja valaki, hogy egy amerikai méretezésü 38-as alsónadrág mekkora magyar méretezésben?