Plazma tv-nek mi a hátránya? (beszélgetés)
az vagyok :)
hehe XD mindenben? nem biztos hogy MINDENBEN jó az XDD
Akkor szerencsés vagy. (Bár én is a "bontatlan" csomagolásút szeretem.
Mindenben! :))
basszuus... ez durva!
nah de tekintve hogy bennfentes vagyok nekem zsír újat adnának ^^
Nem is az üzletben csinálták! :))
A fazon az üzletlánc boltjaiban ilyen TV-vett újat, majd otthon kicserélte a panelt (amit eladott) majd 2 napon belül visszavitte a boltba és visszakérte az árát.
Később jöttek rá a boltokban, mikor a szerviz jelezte, hogy a garanciális készülékeket megbontották.
Én?
Hogyan is tudnék segíteni, mikor egyiket se próbáltam még.
Legfeljebb a hagyományos TV-t.
De olyat meg már nem tud venni úgyse!
Persze, hogy van!
Sőt olyan opciója is van, hogy akkor se kapcsol ki, ha nem előtte ülnek, hanem pl. a konyhából nézi a nejem, vagy vasalás közben.
Aztán van egy olyan lehetőség is benne, hogy akkor kapcsolódik be, ha valaki leül elé és nézni szeretné.
Baromi egyszerű az egész, a funkció úgy működik, hogy azt a kis piros gombot kell megnyomni egyszer, és már el is érted a kívánt hatást! :)))
Ezért írtam, ha nem tudom elég távolról nézni (mert kicsi a szoba) nem veszek falnyi TV-t.
Az én 10 éves TV-ben is van olyan opció, hogy felismeri, ha nem ül előtte senki.
Ez a lehetőség a távkapcsolóba van "integrálva" egy kis piros gomb képében. :))
hehe. pedig van olyan ami 132 cm és 2.1 m a minimum távolság :)
sőt arcfelismerő is van benne ami beállítja a fény és hangerősséget a távolságnak megfelelően valamint kikapcsol ha "látja" hogy nem ül előtte senki :)
Nekünk hagyományos TV-nk van, ezért nem tudom melyik a jobb.
A szakcikkek is eltérő véleményeket fogalmaznak meg, csakúgy mint itt a fórumozók.
Annyit láttam eddig, hogy egyetlen "lapos TV" se úgy működött senkinél, mint a boltban, amikor nem antennáról, hanem DVD-ről mentek, szuper minőségű bemenő jellel.
Ha cserélnem kell, akkor majd gondolkozom arról, hogy melyiket is venném.
Valószínű, nem a villanyszámla alapján fogok dönteni, hanem a technikai megoldások, és a felhasználás módja szerint.
Pl. 2 m távolságból nézve nem veszek 130 cm képátlójú TV-t. :))
sajna nem sajna már kevesen foglalkoznak ezzel (pana meg talán még az lg és a samsung gyárt plazmát). fogják még gyártani, persze, és fejlesztgetik is.
sok led tv alkalmas a játékkonzolok kezelésére. van gyártó ami kifejezetten erre is figyel és nem plazma. kinek mi a szíve csücske. olcsóbb a plazma jelenleg ez tény.
viszont a wireless cuccokat megzavarhatja ami elgondolkodtató hogy milyen jeleket is bocsáthat ki az ember felé..