Pizzéria nyitásához szeretnék ötleteket (beszélgetés)
Persze kiszamoltunk mindent.
Apaek vallalkozok ,ok fognak segiteni.
Szia!
Ez szuper ,van weboldaluk?
Kivancsi vagyok ra.
Szia!
Mi a barátaimmal nagyon szeretünk ilyen helyekre járni, és a kedvencünk egy olyan hely lett, ahol magadnak válogatod össze a feltéteket. Nincsenek előre lefixált pizzák, hanem kapsz egy ceruzát és papírt, ezen rajta a kategóriák:
- 3 féle nagyság közül lehet választani,
- vastag / vékony / sajtszéles tészta,
- alap: tejföl / fokhagymás tejföl / paradicsom.
- és végül a feltétek.
Mindegyiknél egy kis négyzet található az X-nek, és teljesen magadnak válogatod össze a pizza ízvilágát. A feltétek ára persze különböző, és a pizzanagyság függvényében emelkednek is.
Nekünk ez nagyon bejött, és amilyen gyakran csak lehet, oda járunk (150 km) :)
Nagyon jol neznek ki igen.
Nalunk a varosba valami pizza tekercs van,az is hasonlo.
A pizza golyo is jo otlet .
Biztos lehet akkor toluk vagy valahonnan rendelni fagyasztva az o krumplijuikat,mivel ha en csinalom az mar csak az utanzat.:)
Pizza,amerikai hot-dog,hambik,doner illetve doner box,h nem a szokasos gyros es gyros tal legyen.
Salatakon en is gondolkoztam....
Sült krumpli papírtasakban szószokkal nagyon jó (Belfrit alapján), szendvics is jó, amit csak felkap és elvisz (főleg jó, ha valamilyen busz vagy vonat állomás közelében vagytok), én imádom a hamburgert (szerintem mindenki), de vegán vagyok, szóval szendviccsel, hambival is próbálkozhatnátok vega, vegán verzióban is. Vagy valamilyen édessel.
És szerintem a salátákkal is. Alig találni jó salátabárokat, viszont sokan szeretik, akár a hagyományos franciasaláta/majonézes burgonya vonalon, de a friss, olajos-szószos öntetes zöld salátákkal is.
Amiből szintén lehetne vegán verzió is. :)
Ha megnyílik és lesz vegán is írd meg, megnézem!
Rakerestem en is , nagyjabol latom is.
Neztem ezt a belfrit ettermet (?) de egy nagy szar a honlapja.
vagyis nem, mert ez hasábburgonya alakú :D
deep fried potato talán a neve
Koszonom ,igen en is ilyenekre gondoltam.
Mivel 80% a az eteleknek pizza lenne,ezert szeretnek minel nagyobb vevokort megfogni.
Pontosabban fogalmazva az alap otlet mar megvan,de szeretnek tobb velemenyt is meghallgatni,esetleg akinek pizzeriaja van tanacsot stb.
Egy 5000 fos varosrol beszelunk ,ahol egy mukodo etterem van,amin belul van pizza.
Szokasos magyar vastag teszta , szamomra keves feltettel.
Ha minden jol alakul akkor az ev vege fele sikerulhet megnyitni egy pizzazot,ahol csak kiszallitas van,illetve elotte el lehet fogyasztani.
Kis talponallo lenne.
Gondolkoztunk hogy konkretan olasz pizzat csinalni,de ahogy nezegettem az alapanyagokat,eleg dragara jon ki egy olasz pizza elkeszitese.
Es nem biztos h mindenkinek tetszene az az izvilag.
Kemenceben sutott pizzat szeretnenk,persze a feltet az 1001 fele lehet.
A pizza lenne az alap,melle szeretnenk meg valamit ami nem tipikusan az a hambi,hot-dog kategoria.
Esetleg otletet ebben szivesen fogadok. :)
Barmit meghallgatok ha epito jellegu.:)
A nyitasi felteteleket mar megkerdeztuk,ezen reszet mar tudjuk.
Illetve meg h sztetek a light pizzanak lehetne e kelletje?
:)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Családi házat szeretnék, cseréljünk ötleteket, tippeket, tapasztalatokat!
- Első évfordulóra szeretnék ötleteket!
- Ötleteket szeretnék, gyors, egyszerű, olcsó és finom kajákra...
- Ötleteket szeretnék... Doktoravatásra fiatal férfinak milyen ajándékot vigyek?
- Kisfiam mától ovis. Ötleteket szeretnék tőletek, amivel a holmijait meg tudom védeni a lopásoktól. Köszönöm