Pizzás kalács recept
A Pizzás kalács hozzávalói:1/2 kg liszt
2 dg éleszto
mokkáskanál só
1dcl olaj
2 kanál tejfol
langyos víz szugseg szerint
2kinyomos sajt
1fej voroshagyma
kecsap
25dkg szalámi
A Pizzás kalács elkészítési módja:
A kelt tésztat bedagasztjuk .amig megkel elkészitjuk a tolteléket:aprora vagott hagymát elkeverjuk az aprora kockázott szalámival,majd asajttal és annyi kecsappal hogy kenheto masszat kapjunk.ízlés szerit fuszerezhetjuk. A megkelt tesztát kétfelé osztjuk,kinyújtjuk és a fele masszát bekenjuk.Még kecsappal megkenjuk,mielott feltekerjuk mint a kalácsot (igyekezzuk jo szorosra)majd 2cm szélesre felszeleteljuk,és így rakjuk a tepsire,gyonyoru,látványosra megsul,olyan lesz mint a rózsa,és nagyon finom.
Ne féljetek nekiállni mert nagyon gyorsan elkészul!
Jó étvágyat hozzá!
Kategória: Pizzák receptjei
A receptet beküldte: kunikunda, 2007. nov. 15. 05:44
A pizzás kalács elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.