Piros-fehér falú nappalihoz melyik parketta illik jobban? (tudásbázis)
Én világos juhar színt választanék.
Amúgy a második parketta színe nekem nagyon tetszik, még illene is a piroshoz, csak sötétítené a lakást. Mondjuk egy jó fekvésű, világos lakásban még szerintem jó lehet.
Mi a hálónkba a második laminált világosabb fajtáját választottuk.
A piros, erős, domináns színű fal, mindenképp halványabb lamináltat választanék.
A világosabb verzióban is vannak sötétebb foltok, ha ragaszkodtok az erős színekhez...
ahol a narancs sárga mókus a logó :-) hogy ne reklámozzak :-)
amúgy viszont maradj nyugodtan a pirosnál így ahogy leírtad a bútorokat ezt azt jó lesz .
De a két laminált közül inkább a másodikat .
igen igen divat az elő de ez ide tuti nem jó nálad más a domináns :-)
legyen sok örömötök a lakásszépítésben !! :-)
Ha már muszáj ebből a kettőből választani, akkor a második lenne jó és mellé nagyon világos szobaberendezés.
Kíváncsi vagyok, milyen színű bútorod lesz,v agy van, mert ezek kötött színek.
Ha muszáj pirosnak lenni, inkább egy selymes hatású, kevéssé erős, majdnem púderrózsaszín lenne jó ehhez a sötét parkettához.
A mindenem a piros és a tapétázás :-)
Lassan készen vagyunk a lakásfelújítással ,az eljén nagyon szerettem volna én is pirosat ,az volt az elképzelésem hogy lesz egy piros fal a többi pedig fehér alapon vékony piros futó minta .aztán addig jártam keltem hogy lett piros de egészen máshogy :-) megpróbálok most tenni fel képet az adatlapomra de úgy nézd hogy nincs még minden kész .
A sötét színek szűkítik a teret!
Az általad választott színekhez nehéz lehet bútort, függönyt, kiegészítőket találni!
De te tudod!
Pont a rövidebb lesz a sötétebb?? a Sötét szín "összenyom", ha például magas a lakás, akkor ha sötétebbre festik a mennyezetet optikailag alacsonyabbnak hat.
Nézzétek meg az összhatást pl. a Baumax-nál készítenek látványtervet.
a faladat (is) kellene látni, hogy milyen. így nem igazán lehet tanácsot adni. Meg nem mindegy a berendezés, függöny, szőnyegszín (ha lesz rá).
Az elsőt csak fehér fallal tusdm elképzelni, és napfényes szobában.
"A Piros-fehér falu nappalihoz" szerintem
a kék ;D
Viccet félretéve szerintem egyik sem!
Egészen világosat tudok elképzelni, vagy járólapot.
A faladról nem teszel fel képet?? Szerintem talán egyszerűbb lenne azt átfesteni, nem?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet felújítani 30 éves parkettát?
- Panelban nagyon recseg a parketta. Laminált rárakása megszűnteti-e ezt? Aki tud adjon tanácsot.
- Szerintetek a laminált padlo vagy a parketta a jobb?
- Hol tudok venni piros-fehér csíkos görbe nyalóka karácsonyfadíszt?
- Egy piros-fehér kabátot kimostam, és a piros megfogta a fehéret. Hogyan varázsolhatnám újra fehérré?
- Hol lehet piros-fehér kockás/ kb. 2x2 cm./ abrosz anyagot kapni?