Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Pirított gomba sárgarépával recept

Pirított gomba sárgarépával recept

A Pirított gomba sárgarépával hozzávalói:
Pirított gomba sárgarépával

50 dkg csiperke gomba
1 sárgarépa
olívaolaj

bors
oregano
bazsalikom
kakukkfű


A Pirított gomba sárgarépával elkészítési módja:
A gombafejeket cikkekre vágjuk, a lábakat is feldaraboljuk. A répát felszeleteljük, és megdinszteljük egy kicsit az olívaolajban, majd a feldarabolt gombát és a fűszereket is hozzáadjuk. 10 percig fedő alatt pároljuk, majd fedő nélkül pirítjuk, míg a gomba által eresztett lé elpárolog. Köretnek sült húsok mellé kiváló.


Kategória: Köretek receptjei


A pirított gomba sárgarépával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook