Pipifasírt mellé milyen köretet javasoltok? (beszélgetős fórum)
szerintem nem alkalmasak ezek a panírozott darált vagdalékok emberi fogyasztásra
végigkóstoltam már néhányat és mindegyiknél megfogadtam, hogy ilyet soha többet
Hehe... :DD
Még a kakstököt be is tudnám szerezni, de mivel a pipifasírt nem tartalmaz csirkét, így a tollal bajban lennék... :) A piacon biztos leesne a nénike a kissámliról, ha bevágnám, hogy kérek egy kiló tollat és annak a kakasnak a tökét... :P :)))
Szia!
Persze...
Tejfölt kikeverek majonézzel sózom-borsozom ízlés szerint,ebbe rakok kockára vágott zöldségeket, paradicsom,paprika,kigyóuborka,csemegekukorica,szoktam bele kockázni még sajtot és főzök bele penne tésztát.
De meglehet még bolondítani egy kis főt tojással és sonkával is,ha magában eszi az ember,
mi nagyon szeretjük:)
Szia Dorka!
Elmondanád hogyan készíted a tésztasalátát??
Előre is köszönöm!!
Én szoktam tésztasalátával vagy burgonyapüré+párolt zöldségekkel is tálalni.
A tortilla nagyon jó ötlet!:)
Párolt zöldséggel (a mirelit is jó)!
De a fokhagymás, petrezselymes párolt sárgarépa karika, vagy a kelbimbó (főzve és kis vajon átforgatva) is finom!
Párolt lila vagy fehér káposztával is!!
(legalábbis mi szeretjük a husokat zöldséggel)
Sziasztok!
Szeretjük a (bolti) pipifasírtot, általában a sima mellehusisat vesszük, de a sajtos is finom. A baj csak az, hogy sült krumpli, főzelék és rizibizi a köret hozzá szinte mindig és kezdem unni. Van valami jó ötletetek, milyen köret lehet még?
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- Ti a chilisbab mellé milyen köretet szoktatok készíteni?
- Milyen köretet ajánlotok gombával töltött csirke mellé? Már a krumplipürét meguntam.
- Milyen köretet javasoltok a lecsós nyúl mellé?
- Fekete/teafaszappan mellé milyen hidratálót javasoltok férfiaknak?