Pierre Cardin vagy Touragoo? (tudásbázis)
Szia!
Egy és ugyanaz.A P.Cardin gyártja a Touragoot is a Brendon részére.A touragoo , egy brendonos saját márka.
Szia!
Mi Pierre Cardin 9-18 kg-os ülést vettünk. Olyan mint egy kagyló, dönthető. 10 hónapos volt a fiam, amikor átült ebbe, azóta is nagyon szereti. A nagymama kocsijában 9-35 kg-os ülés van, abban nem igazán tud elaludni, nem is olyan kényelmes Neki. Szerintem ezt a fajtát csak azok vegyék meg, akik nagyon ritkán utaznak, s akkor is viszonylag rövid távra!
csak újonnan jó? a miénk is tökéletes állapotban van,ha eladnám semmivel nem kapna rosszabbat a vevő mintha a boltban venné.
gyorsan szétnéztem,ez is elég jónak tűnik:
nem izofixes,rögzítőpont sajnos a mi autónkban sincs :(
ha nem balesetes nem nagyon tud elhasználódni..
Köszi, csak azt felejtettem el hozzátenni, hogy nincs rá közel 100e forintunk, nem véletlenül nézelődtem a 30e körüli árkategóriában :S
És ISOfix is kizárva, mivel az autónkba azt nem tudjuk berakni.
9-36-os ülések nem olyan jók, sokkal jobb a gyereknek szerintem ha egy normális 9-18-as van neki megvéve ami rendesen dönthető,meg minden.
nekünk besafe izi confort x3 van,még 1 éves sem volt amikor vettük neki,nagyon szeretjük mi is és a kicsi is.a lehető legkényelmesebb.a másik nagyszülős ülésünk a maxi cosi priori xp ,az sincs olyan jó.a töréstesztjük is elég meggyőző,ami azért nem utolsó szempont :) nézz szét szerintem picit,én nem venném egyiket sem az általad említettek közül.
Sziasztok!
Autósülést tervezünk venni és ezen a két márkán gondolkodunk, a 9-35kg-os kategóriában. Mivel ahogy nézem itt a neten, az áraik hasonlóak.
Szívesen venném tapasztalataitokat ezekkel kapcsolatban!
Köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Pierre Cardin PS647 babakocsi 15 kg-os 2 és fél éves gyereknek jó-e télre, vagy nagyon nehéz már tolni benne?
- Véleményeket várnék Pierre Cardin PS647 babakocsiról
- Maxi Cosi Tobi, Bébé Confort Axiss vagy Pierre Cardin PS286 autósülés?
- Bertoni astra vagy Pierre Cardin Coneco toledo?
- A Pierre Cardin ps627 babakocsi használati útmutatóját valaki le tudná írni nekem vagy valamilyen formában elküldeni?
- Pierre Cardin PS 682 vagy PS 692 babakocsi? Melyiket válasszam? Multifunkciós