Pénz vagy Boldog párkapcsolat? (beszélgetős fórum)
Gondolkodtál már rajta, hogy mi lenne, ha nem kamionozna és mondjuk a minimálbért keresné itthon? Meg tudnátok élni? nem vágnád-e naponta a fejéhez, hogy nincs mit enni, vagy nem tudsz számlákat fizetni? Nem lehet, hogy túlzottan megszoktad a "kamionos fizetést" ? Feltételezem, hogy ő sem hobbiból alszik egy hónapon keresztül kamionban és fürdik benzinkutakon, melegíti a konzervet a fülkében. Gondolod, hogy ő nem szeretne télen esténként elnyúlni a meleg szobában a tévé előtt ?
Jah, kérem, valamit valamiért. A jólétnek sokszor igen magas ára van. A jólétet pedig NEKTEK feltehetően csak így tudja megteremteni.
Nálam ugyanez a helyzet.
Azóta elváltam, nem annyi van, de legalább nyugalom és béke...a boldogságom meg csak rajtam múlik, más valakin vagy valamin nem...
Erre már rájöttem.
De pénzért sok házasságban megalkusznak...leélnek x évet, majd rájönnek, hiba volt, de addigra már öreg emberek lesznek.
És még valami! Nagyon sok fórumban olvastam, amikor azt írják, mással sem lesz jobb vagy szebb...
ez nem igaz !
Akinél a szíved, ott a kincsed....szól az idézet! Nem hiába!
A pénztelenség szerintem minden párkapcsolatot kikezd előbb vagy utóbb.
Aki az ellenkezőjét állítja az még nem volt pénztelen. (vagy nem élt párkapcsolatban)
Kinek mi ...
Én pl. akkor utáltam meg a volt férjemet, mikor lett pénz (kölföldi munka árán), és rá kellett jönnöm, hogy megváltoztatta a személyiségét, más mércével mért mindent, ő lett a jani.
Addig boldogok voltunk, még a szegénységben is.
Pénzzel sokmindent meg lehet venni.
Boldogságot, egészséget sosem.
Pénz le van sz@rva...
Legyen 1 boldog párkapcsolat,nyugalom,megértés, szeretet :)
Ha 2 fél teljes összhangban van egymással, ott már nem lehet semmi gond.. Kis anyagi kerettel is lehet boldog az ember...
de mit ér a pénz,ha közben a lelked romokban hever??
Szia
erdekes a kerdes ez attol is függ hogy milyen mértékü penztelenségről lenne szo?
En novemberben megismertem egy sracot aki olyan szinten szegeny volt hogy nemhogy telefonalni meg sms-t küldeni se tudott nekem
de mivel szerelmes voltam meg ö is nagyon ugy gondoltam ez nem lesz akadaly
aztan kb 4 honap utan mar annyit veszekedtünk (es tenyleg csak a penzen)hogy ez teljesen megrontotta az egeszet es mar a szerelem se volt olyan!Es hidd el tenyleg mindket oldalrol igaz szerelemről volt szo!
Csak tudod amikor valaki egy sms-t nem tud irni neked, vagy peldaul nem tud egy szal viragot venni szülinapomra(mindig a szüleitől kert penzt peldaul nönapra is)...
ülhettünk a gyerekszobájában az ágyban ez volt a mindennapi es hetvegi program....
es ha valahová el szerettem volna menni akkor ok azt mondta elmehetünk de nekem nincs pénzem....ez volt mindig a válasz...
ugyhogy egyertelmüen azt mondom hogy penz nelkül elöbb utobb megromlik a kapcsolat persze en nem azt mondom hogy milliomosnak kell lenni nem nyaralásrol beszelek hanem alapvető dolgokrol az eletben erted mire gondolok?anélkül nem lehetsz boldog ezt en ezutan a 4 honap utan allithatom ja es szerintem olyan emberek mondják azt hogy egyáltalán nem számit a penz csak a bolgog parkapcsolat akik meg soha nem voltak egy olyan ferfival akit tenyleg szo szerint el kellett tartani..
További ajánlott fórumok:
- Boldog párkapcsolat: álom vagy valóság?
- Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt?
- Mi van, ha nem vagyok boldog a párkapcsolatomban?
- Filozofikus gondolatok, párkapcsolat, boldogság, férfi-nő viszony! Gyertek minél többen!
- Valóban boldognak kell lennie annak, akinek van párkapcsolata?
- A boldog párkapcsolat titkai