Pelenkakiütés nem múlik. Mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
Nálunk 15 hónap után jött ki valami.. valószínű peluskiütés... a pelenka mennyire befolyásolhatja? eddig Pampers-eztünk, semmi gond nem volt, most meg pár hete Dada pelusunk van, 2 napja nappalra Huggies Little Walker, estére,meg hosszú sétákhoz maradt a Dada...
ma 4x is kakilt a pici.. a 4.et sétából hazaérve vettem észre.. és már tiszta piros volt neki a nunija, és ahogy töröltem popsitörlővel,sírt.. :( egyből mentünk fürdeni, finoman szárazra töröltem, aztán bekentem popsikrémmel.. Gabival, mert a Sudocremet bedobta a mosógép mögé menet közben..:) de van Bepanthenünk is..:) az eddig mindig mindenre bevált.. :)
mostanában többször volt neki picit piros, de ennyire nem mint most..:( sztetek ha visszaváltunk Pampers-re , megszűnik a gond??
Próbáld ki a Bepanthen Plus-t!
Sokkal hatásosabb mint simán a Bepanthen.
Valószínű begombásodhatott a pici popsija. Nekünk is volt ilyen, a gyógyszertárban ajánlattok boraxatum krémet. Ez a gyógyszer gyermekek bőrének penészgomba (soor) fertőzése esetén alkalmazható. A készítmény hatóanyaga a nátrium-tetraborát enyhe antimycotikus (gombaölő) hatással rendelkezik.
Kentem, rengeteget szellőztettem a popsiját, és neogranomonnal kentem. Ami még nagyon fontos csak nem mondják, hogy a popsikrémet vékonyan kell kenni a popsira és bemasszírozni a kicsi fenekébe ne vastagon!!
Ja, igen és ha már nagyon csúnya, nekünk is mondta a doktornő, hogy canesten krémet keverjek el a tenyeremben neogranormonnal és azt kenjem a popsijára.
Ez végül nem kellett, mert canesten nélkül is helyre jött. :)
Bőr válogatja, de nekem most egy gyógyszertári kevert kenőcs jött be.
A neve: Ung. Antiphlog. pro infante
Ha gondolod kérdezz rá a gyógyszertáratokba, hátha van ott is. Igaz ha felíratod, akkor fél árban van (nincs 300 ft. ha fel van írva receptre).
Sudocrem-el kend be vastagon.
Én is ezt csinálom. Bekenem éjszakára, másnap reggelre majdnem teljesen eltűnik.
Vagy próbáld ki a gyógyszertári popsikrémet. Hasonló a hatása (legalább is az én 3 hónaposomnál) mint a Sudocrem-é, csak jóval olcsóbb.