Pedagógiai- és családsegítő munkatárs képzés (tudásbázis)
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a képzésről? Szeptemberben kezdem.
Szia!
Nálam ez a képzés most van folyamatban...
A Best Work véleményem szerint megbízható, ismerős járt oda én a Pannon Kincstárnál vagyok.
El fogsz tudni helyezkedni vele...oviba,suliba családsegítőbe.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Igyekszem körültekintő lenni, a Best Work Kft szervezi, remélem megbízható cég.
Annak is nézz utána, hogy nincs-e ingyenes képzés ezen a területen. Mert 2 okj képzést mindenki ingyen elvégezhet, nem feltétlenül muszáj egy vagyont kifizetni érte.
Nemrét kért valaki hasonló tanácsot, és kiderült, hogy ebben a szakmában gyakorlatilag nincs OKJ-s képzés, csak átverős oldalak.
Nagyon alaposan nézz utána!
Szia.
Véleményem szerint minden egyes képesítéssel csak több leszel, veszteni nem vesztesz vele. S sajnos tapasztalat, hogy a szakszolgáltnál emberhiánnyal küzdenek, így nagyon nagy szükség volna a szakemberekre abban az ágazatban. Persze az a kérdés, hogy a szakszolgálaton belül is, milyen terület és természetesen, hogy földrajzilag hol.
Ezzel együtt szerintem megéri.
Hajrá és sok sikert!
Sziasztok!
Gondolkozom a Pedagógiai- és családsegítő munkatárs OKJ képzés elvégzésén, de bizonytalan vagyok. Elég borsos az ára én nem tudom megéri-e.
Szeretném ezt a hivatást választani, és tovább tanulni, csak még bizonytalan vagyok. Ezért is gondoltam, hogy főiskola előtt esetleg ezt elvégzem. Van értelme ezeknek a képzéseknek? El lehet vele helyezkedni? megéri ezt a hívatást választani?
Van köztetek olyan, aki benne dolgozik és segítene? Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Pedagógiai és családsegítő munkatárs tanfolyamra járok. Hogyan kezdjek pszichológiai vagy pedagógiai esszét írni?
- Pedagógiai asszisztens és családsegítő munkatárs OKJ-s képzésnél, hogyan kell kinéznie a záródolgozatnak?
- Pedagógiai- és családsegítő munkatárs OKJ
- Szolgáltatási munkatárs képzés?
- Májusban vizsgázom pedagógiai és családsegítő munkatársként, milyen kérdésekre számíthatok az írásbelin?
- Hol találhatnék kidolgozott pedagógiai és családsegítő asszisztens tételeket?