Pécsi Tudományegyetem EHA KÓD. Tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Mivel már az egyetemmel beszéltem, innen tudom, hogy amíg nincs Eha kódom, addig nem tudom meg, amit szeretnék.
Gondoltam hátha akad egy olyan segíteni akaró, akinek meg is van ez a kódja, és egy privát üzenetben mindent leírtam volna neki, hogy miért van szükségem a segítségére.
Tehát nem a lustaságomról van szó, hogy nem tudtam beírni a google-ba, vagy az egyetem oldalán megkeresni....
[link] Gondolom erre az oldalra gondoltál.
Csak hogy segítsünk a segíteni akarónak. Akkor írd le melyik kar, melyik tantervi hálóját töltse le és mentse le a saját gépére. Majd aztán azt elküldi neked e-mailben. Mert ugye nem tud linket küldeni. Mert ha te nyitod meg nem fogod látni ugyanúgy.
Köszi, de sajnos ez nekem nem jó.
Nekem az Egészségtudományi Kar mintatanterveire lenne szükségem.
Itt találtam egy olyat, hogy egy pte-s kérte, mert kolis jelentkezési laphoz kell és betelefonált a TO-ra.
Miért olyan sürgős, ha nem kolis. A tantárgyak nagyon nem változhattak azóta. Addig nézegesd amit küldtem lejjebb.
Nemsoká megérkezik. Számomra ez fura. Nálunk már benne van az emberke felvétel után a rendszerben és miután azonosítja magát megkapja az eha kódját. mind1, minden egyetem más
Ezt neked nem adhatja ki senki,mert ez bizalmas kód. miért nem tudod kivárni míg megkapod a sajátod?
Ráadásul az sem mindegy melyik szak,mert minden karnak szaknak más-más.
Nem járok a pte-re, hanem az szte-re, de ebben minden benne van. Tantárgyak. melyik félévben kell megcsinálni, Mik az előfeltételei. Ennél részletesebben az etrben sem fogsz találni.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, azoktól, akik jártak, vagy járnak a Pécsi Tudományegyetemre, és van Eha kódjuk.
Kellene egy képzés tantervi hálója, de mivel nekem még nincs ez a kód, így nem tudom letölteni. Nagyon sürgős lenne.
További ajánlott fórumok:
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Számvitelből tudna segíteni valaki?
- Hogy tudna még oviban maradni a gyermekem? Tud segíteni valaki?
- Mennem kell. Tud valaki segíteni?
- Megcsalt, én is hibáztam, elhagyott, meg akarok halni. Tud valaki segíteni?
- Ki megy idén a pécsi tudományegyetemre gazd. menedzsment szakra? Pestiek és Pest környékiek irjanak:)