Pécel - érdemes-e odaköltözni vagy inkább más Pest környéki helységbe? (beszélgetés)
Pécelen mennyibe kerül kb egy 2 szobás kertes családi ház? Nem kell,h full-os legyen.
Jaj, de jóóóóóó!!! Megyek kézzel-lábbal innen!
A Gödöllői-dombság része Pécel is. :)
Igen az a környék elég dimbes-dombos :)
Nézd meg itt:
[link]
Pécel honlap is van valahol.
Milyen a táj Pécelen? Vannak ott már dombok? Debrecen és környéke olyan lapos, semmilyen, szeretnék már újra egy-két dombot látni.
A pesti úton van egy tesco, ill csömörön egy auchan, örsön árkád... Gondolom úgyis a városban fogtok dolgozni...
Gödöllőn van Tesco, rögtön az M3 leágazásnál.
Tesco vagy valami éjjel-nappal nyitvatartó nagy üzlet van Pécelen vagy abban a Pest környéki városban, amit ajánlatok?
Köszi szépen mindenkinek! Írjatok nyugodtan, jót is, olyat is, hogy mit kerüljünk el.
Ja, a közlekedés magamat ismerve a tömegközlekedésre fog szorítkozni - jogsim már van 2 éve, de a férjem már akart is csinálni nekem viccből egy újat, amin napocska van, mert kizárólag jó látásviszonyoknál és nulla forgalom mellett merek beülni a volán mögé... Szóval az autó kizárva!
Most költözünk Fótra, elég szépen épülget a város :)
HÉV egy kicsit lassú, Volánbusz az M3-on meg a sebesvonat gyorsabb.
Gödöllő is szép és a HÉV igazán jó tömegközl.eszköznek számít
Na és az én városom se kutya! ha a királynőnek jó volt?
akkor nem olyan rossz. Bár Veresegyház nem igazán Pest közeli,nincs közvetlen a főváros mellett. Mogyoród épülget szépen, nézegettem ott is lakóparkokat. És elég jó az M3-ason a közlekedés
Vonat van a Nyugati felé. Volánbusz meg Újpest felé (metró).
Veresegyház nagyon szép és elég gazdag város! Onnan viszont szerintem csak autóval jó a közlekedés.
Nekem még Fót tetszik nagyon, ha pest környékéről van szó. De nyilván az is szempont, hogy ki hol dolgozik, hova kell bebumlizni naponta.
Itt a környéken Veresegyház a befutó, bár az igaz, hogy Pécel közlekedésileg jobb, kék busz is van.
én msot a nyáron adtam el a lakásom, és nagy keresésben voltunk pár hónapig: a 17.ker. Rákoscsaba, Rákoskert Rákoshegy részein 20 millió körül már pofás kis családi házat is lehet venni. Végül nekünk kiesett a 17.ker.,mert elég rossz onnan a tömegközlekedés a belvárosba. A 16. kerületben és a 15-ben is jó lakásokat lehet venni szerintem reális áron.
azt nem tudom, nem rémlik, annyira nem jártam be pécelt, de rákoskeresztúron vannak
Az apukám is velünk költözne, de neki elég lenne valami olcsóbb lakás is. Vannak itt pl. panelek?
Igen, gimnázium és szakközépiskola is van. (valószinű akkor ált. iskola meg óvoda is van vagy 2-3) :)
A közlekedés is jó. Szerintem. :)
Én rákoscsabán nőttem fel, azon a részen ami gyakorlatilag már összenőtt pécellel, én is odaköltöznék, ha tehetném, de férjem munkája miatt mást választottunk.
Egyébként lakásár szempontjából állítólag a 17. kerület a "legolcsóbb" Budapesten.
Pécelen úgy tudom, hogy még gimi is van, ha még létezik.
Akkor ez "szerencsés" választás lenne mindenképpen! ;-)
mivel ott van a mostani lottónyertes,mindenképpen érdemes és meg kell keresni és jól össze kell barátkozni vele :DDD
persze ez csak vicc volt :))
igen és rákoscsabára is,én nagyon ajálom nem ott lakom de ha jól kifogod akkor tök olcson kapsz ott házat!
Kb. fél-egy év múlva Budapest környékére költöznénk. Szeretnénk a nagyváros közelében élni, de egy kisebb, személyesebb közösség tagjai is lenni. Pécel nagyon szimpatikus volt a férjemnek, amikor ott járt. Mi a véleményetek róla? Van itt iskola, óvoda, bevásárlóközpont, stb?
További ajánlott fórumok: