PCOS kérdésben tudna valaki tanácsot adni? (beszélgetős fórum)
Érdemes fokozatosan felépíteni és számolni lehet enyhe mellékhatásokkal. Mint pl. a hasmenés.
Ezért is érdemes a fokozatos emelés.
azt a 2 szem gyógyszert fokozatosan kell megszokni, nehogy egyből bevedd
pár napig csak fél szem, aztán pár nap mőlva emeled az adagot és így tovább
5x kell enni és súlyfeleslegtől függően 160 vagy 180g ch-t kell fogyasztani
se kevesebbet se többet
ezt a ch mennyiséget az 5 étkezésre szét kell osztani
de a met mellett és a diéta mellett a mozgás is fontos
kávét ihatsz, viszont ha lehet akkor vagy üresen ha nem tudod úgy meginni akkor nyírfacukrot lehet fogyasztani
azt lehet
csak azzal is vigyázni kell mert az is meg kell szoknia a szervezetednek, különben hasmenést okoz
xilit, nyírfacukor, ki milyen néven ismeri
Sziasztok! ide is irok, hátha :)
Szeretnék kérdezni pár dolgot :) Babát szeretnék, lassan 1éve probálkozunk, de még nem sikerült. Pajzsmirigy alulmüködésem van..amit anno kezeltek is, de 3-4év nem voltam vele orvosnál. Tudtam hogy van még gond, pl menszeszem nemvolt, csak 4havonta. Most ott tartok hogy van hogy 60napra de van hogy 32napra de megjön, ami jó jel :) 1 hete néztünk TSH, ami 3,2 volt. Ma voltam nőgyogyásznál aki mondta hogy pont a fele kéne hogy legyen az eredményem, hogy baba legyen. erre megvizsgált és pont most van peteérésem :))) Mondta is hogy nagyon fura hogy a testem teljesen mást mutat mint a lelet. Irt nekem fel Merckformin 850mg tabletát napi 2 szem. Mert úgye fogynom is kéne :( Az lenne a kérdésem hogy milyen diéta javasolt az ilyen gyógyszerhez? Nem dohányzom, csak napi 2 3in1ben kávét iszok..pl kávézni szabad? Mert a doki csak azt mondta hogy igyak sokat meg napi 8x egyek keveset akár este 10kor is. meg semmi csoki, süti :)) Kicsit sok lett hirtelen, bocsi :) köszönöm a válaszokat
Inzulinrezisztenciára legnagyobb hiba a fogigátló:(
Szomorú ez számomra.
Keress fel egy jó endokrinológust aki segít a problémádon.
Ez nem nőgyógyászati probléma hanem az endokrinológia szakterülete.
Szia!
van külön egy PCO-s fórum keress rá ott fognak tudni válaszólni, amúgy énis PCO-s gyanus vagyok, és inzulineltérésem is van.
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Hűtő vásárlási kérdésben tudna valaki segíteni?
- Tudnátok tanácsot adni csajos, O.b. tamponnal kapcsolatos kérdésben?
- Jogi kérdésben tud valaki tanácsot adni?
- Munkaügyi kérdésben tudna valaki tanácsot adni?