PCOS esetében megbízható az ovulációs ( LH ) teszt? (tudásbázis)
Szia!
Nekem is bevált az ovulációs teszt. Már rutinból csináltam 8 hónapja szedtem a merckformint 2*750 mg + torna és diéta. (igazából először nem tornáztam és nem diétáztam, de karácsony után rávettem magam és 180 g CH diétát tartottam, és februárban volt az utolsó menstruációm)Most vagyok a 27 hétben, és én tudtam, hogy a baba kéthéttel fiatalabb, mint az utolsó menstr hoz számított kor. Az általamnak "vélt" 12 hetes ultrahangon aztán ki is derült, és a méretei alapján 1 nappal tévedtem. Mindezt a teszt miatt tudom, mert nekem sohasem volt a 14. napon peteérésem, és 30 napos volt a ciklusom, amióta szedtem a metet. A met előtt a 14 héttől kezdve egészen a menstruációig páfrányos volt. Az utolsó két hónapban volt már hogy nem volt végig páfrányos. Gondoltam meg is nézetem ultrahangon, de már akkor pozitív teszt volt a kezemben. Sok sikert kívánok!
Nekem bevált. Mondjuk nekem nem volt olyan magas az LH szintem, de egy idő után kitapasztaltam, hogy mikor van LH csúcsom és akkor pozi is lett a teszt. amikor nem volt ovu, akkor ateszt sem volt pozi, bár egy halvány csíkocska mindig volt a teszten.
3 év után sikerült a baba.
sok sikert nektek.
További ajánlott fórumok:
- PG53 ovulációs tesztről tapasztalatokat várok!
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Mennyire megbízható az ovulációs teszt?
- Használt már valaki ovulációs tesztet jóstesztként, mikortól, és mennyire megbízható?
- Az ovulációs teszt mennyire megbízható?
- Milyen tapasztalatokat szereztetek a Corax ovulációs tesztettel kapcsolatosan? Mennyire megbízható?