PC Antispyware 2010 -->> Vigyázzatok! (tudásbázis)
köszi már késő...
valamelyik gyerekem már lementette a gépre azóta is küzdök vele...
nem enged semmit sem megnyitni..mindenre virusjelzéstküld...
sztem mi sem ússzuk meg a teljes ujratelepitést://
Szerintem csak az egered romlott el.
Nekem meg nemrég a billentyűzetem...
Viszontjó hírem van:
SIKERÜLT! Bár igaz, hogy nem vírusírtóval, hanem a windows letörlésével majd újra telepítésével de végre tiszta a gépem!
Felmentem egy oldalra, épp egy fogkrémet kerestem a neten, amikor riasztott a NOD, hogy "megpillantott a szemével":) valami csúnyát. És onnantól kezdve elszabadult a pokol. Az érdekesség, hogy előtte egy héttel írtam ki cd-re meg dvd-re az összes anyagot a gépről amit fontosnak találtam. Mintha megéreztem volna...
Amúgy most, hogy úja lett telepítve, már jó, csak azt nem értem, hogy a jobb egérgombomon a funkciók miért nem működnek. Nem reagál, ez mitől lehet??
Az igen!
Én még reménykedem...
És te hogy gyűjtötted ezt be?
Nem, még mindig nem.
Már két napja küzdök vele.
35-ről sikerült 5-re csökkenteni a vírusos helyeket, erre fogta magát és fullosan visszatelepült az egész.
Most majd pénteken esünk neki ketten egy informatikus ismerősömmel.
De ti mivel írtottátok ki?
Igen, ezt ismerem.
Nekekm az a vírusírtó segített valamennyit, amit írtam a fórum elején, de még ez is kevés, úgyhogy megyek tovább.
Most egy másik tippet kaptam, a neve VIPRE RESQUE.
Ez még a bootban is írt.
Az előzőnél az volt a helyzet, hogy első körben 45 helyen talált vírust, ebből kettő memória részben volt. Sikerült 7-re csökkenteni a virushelyek számát, de ezt a hetet valszeg azért ne mírtotta ki, mert rendszerfájlokat érint, és nem mert hozzányúlni.
Most a Vipre ezt is megnézi.
Ha megúszom win újratelepítés nélkül, akkor asszem azt nagyon megünneplem!
Meló után folytatom az írtást.
Szorítsatok!!!!
Sehogy sem tudtunk kiírtani. Reggel benyaltam a vírust, aztán egyfolytában jött az üzenet, hogy töltsem le a vírusírtót, nem is engedett tovább lépni, végül délután mikor újra bekapcsoltam a gépet, már a monitort nem ismerte fel. Úgyhogy a számítógép szerelő barátom azt mondta, hogy a winchester megsérült a vírustól, így aztán cseréltük.
Igen, nekem is a NOD van vírusírtónak meg még kettő ami kompatibilis vele, ezt szakember rakta rá, mégis megfertőződött:(
Ismeritek azt a vírust, ami msn-en keresztül jön? Úgy ismerhető fel, hogy valamelyik partneredtől jön egy többnyire angol szöveg és egy link. Ha rákattintasz a linkre, akkor beférkőzött a gépedbe és megy tovább a lánc.
A szöveg általában ilyesmi: nézd az új frizurámat, neked tetszik? vagy valami ilyen érdeklődést felkeltő szöveget küldenek, többnyire angolul, de nekem már magyarul is jött. Sőt akkor is jön a szöveg, ha a partnered, akitől érkezik (amúgy ő ezt nem tudja) nincs bejelentkezve. Na, ha jön ilyen link, arra nem szabad rákattintani, mert ugyanolyan vírus. Ismeri valaki?
Na, most egy kölcsön gépen nyomulok.
A honlap által javasolt progit telepítetem, most az próbálja rendbetenni a gépem.
Hála az égnek magyarnyelvű!
Na nekiesek
szorítsatok!!!!
Ne idegesíts!
Totál kétségbe vagyok esve!
Hogy írtottátok ki?
Szia!
Az sem jó ha több vírusirtó van a gépeden, mert egyik a másikának keresztbe tesz!
Én úgy tudom, hogy elég egy is, de az jó legyen!
Vagy nem jól tudom?
Nekem csak a NOD32 van.
Sziasztok!
Az én gépem most született újá:( ez a vírus teljesen tönkre tette, olyannyira, hogy a winchester is megsérült. Teljes cserére szorult:( Egy újat kellett vennem bele. Pedig három vírusírtó is ment egyszerre és hiába:( Én is csak azt tudom mondani, hogy kerüljétek el nagy ívben az Antispyware szót!!!
Sziasztok!
Figyelmeztetni szeretnék mindenkit, hogy a tárgyban nevezett program vírus!
Nekem sajnos sikerült begyűjtenem, most küzdök a kiírtásán.
Találtam egy honlapot, amin az egyik hozzászóló elmondja hogy kell.
A honlap: