Nagyon csúszik az út felénk, vigyázzatok magatokra, aki most indul inkább kori, mint cipő! Nálatok mi a helyzet? (beszélgetős fórum)
Minden vágyam így teljesüljön!!!!
Már csak 20 Celsius van, és volt egy könnyed eső! Szuper! :D)))))))
Ááááááááá!
Azok a csodálatos napok, mikor havazott, és csúszott az út!
Az árnyékban 32 Celsius, a napon 44 Celsius!
És még csak 12:30 van!
Sziasztok!
Én 33 hetes terhes vagyok,tegnap reggel kellett volna mennem vérvételre Fehérvárra (hál isten nem mentem)
Reggel kimentem fél 7-kor megnézni a kocsit,nem volt lefagyva szenerkélt az eső..
Mire felöltöztünk a 2 csemetével a kocsi szarrá fagyott:( akkor kellett volna visszafordulnunk,nem nekiállni levakarni.
Na nagy nehezen elindultunk kiraktam a lányom a sulinál,indultam az ovihoz.A kanyar után a kocsi dobálta a seggét,nem volt hajlandó menni kénytelen voltam félreállni az út szélére.
Na az odautat túl éltem (áttotyogtunk a fiammal az út túl oldalára ahol az ovi van.
De még értük is kellett mennem!!!!
Mire kiértem a kocsihoz (a szélvédőt reggel letakartam) a kocsi ismét szarrá fagyott.Próbáltam egy kis kilátóhelyet kaparni magamnak,de a jégoldó nem viszi ezt a jeget,úgyhogy fújtam-kapartam és így tovább.
Természetesen egy kicsit elkéstem,erre a lányom nem várt meg a sulinál hanem elindult hazafelé,és szegény pont akkor esett el amikor oda értem:(
Sikerült 5-10 km/h-val elérni az oviig.
Hazaértünk eltotyogtam kinyitni a kaput de beállni már nem tudtam(pedig nem is emelkedik) pörgött a kerék ,csúszott a segge.
Próbálkoztam 4-5 ször aztán feladtam.
Még hátra volt a 2 gyerekkel betotyogni a házig a tükörjég térkövön.
Ma én rendeletem el a tanítási szünetet,és nem mentünk sehova!!!:)
akkor nálatok már kánikula van,nem???:D
én most néztem ki az ablakon,majdnem hagyatt estem,akkor pelyhekben esik a hó,hogy nem hiszitek el,szekszárdról vagyok....
Sziasztok!
Nyíregyháza, és Debrecen környéke szuper. Semmi csúszós. És tegnap óta 0 fok fölé ért a hőmérséklet +1 fok volt. hetek óta csak minuszok voltak.
tegnap este a Párom anyuja inkább vissza jött félútról, mert annyira csúszik az utca.
Ma reggel a páromnak a 10perces út 30percbe tellett, mert annyira csúszik a járda és az út.
A lakók feladata lenne a járda sózása, de senki nem sózta le rajtunk kívül
Én is kapaszkodóra vettem még reggel..
Kiléptem csak úgy lazán és kipörögtek a lábaim:)
A ház melletti gázcsövet kaptam el gyorsan....
Én ma igénybe vettem az útamba kerülő oszlopokat, kerítéseket, falakat, stb.
:)))
Érdekes volt, de megérkeztem mindenhová, ahova akartam.
Én zöldövezetben lakok,de egy zacskó sóval indulok ha kell mennem..
Nagyon sok gyereket láttam ma elesni és idős embert..Ilyenkor az ember szaladna segíteni de még a maga lábán sem tud megállni:(
A kutyáim élvezik,be sem akarnak jönni a házba..
Leálltak a buszok?Ott lehetett igazán csak káosz:(
Igen én is úgy érzem. Szegény unokahúgom Pesten a XV.kerületben nagyon csúszkált ma. Holnapra lehet, hogy rosszabb lesz..
Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy ne menjenek dolgozni.
Azt hiszem mi Pestiek vagyunk az egész közepén:(
Mi lesz itt estig..
További ajánlott fórumok:
- Mire költötök magatokra "luxus"-ként?
- Hogy oldjátok meg a kutyátok etetését, ha nem sok jut magatokra sem?
- 1-3 éves korú gyermekek anyukái! Nálatok hogy van a napirend? Mikor jut időtök magatokra a házimunkára...stb?
- Ki mikor ébred reggel? Mennyi időt fordítatok magatokra, hogy elfogadható fejjel lépjetek ki az utcára? ( nőkre gondolok)
- PC Antispyware 2010 -->> Vigyázzatok!
- Anyukák, mennyi időtök jut magatokra és a párotokra gyerek mellett?