Ki mikor ébred reggel? Mennyi időt fordítatok magatokra, hogy elfogadható fejjel lépjetek ki az utcára? ( nőkre gondolok) (beszélgetés)
Ébredés változó, hétköznap 6,40-7 óra között kelek ki az ágyból.
Attól is függ, mivel telik az idő. Nekem Wc, fogmosás, haj beállítása/feltűzése, sminkelés.
Öltözködés (ha már tudom,mit veszek fel, akkor sokkal hamarabb megvan :D ), parfüm fújás.
Időben 45 perc és 1,5 óra között.
Arra figyelek, hogy úgy induljak el, jól érzem magam a ruhában, tetszik a hajam és sminkem. :)
Rendezd át a dolgaidat reggel, előző este írj egy listát, hogy mit mi után fogsz csinálni, így lényegesebben rövidebb idő lesz a készülődés.
Ha ragaszkodsz reggeli 1 órás arc és testpakoláshoz, akkor nem valószínű...
:)
Szerintem is túl fogjuk élni :)
Én fürdéssel együtt készülődök max fél órát, ha dolgozni megyek. Ilyenkor háromnegyed hétkor kelek, és fél nyolc előtt indulok, de ebbe még bele kell hogy férjen a kaja csomagolás. Ha buliba megyünk akkor nagyon változó, főleg attól függ hogy "nincs egy rongyom sem", vagy éppen akkor van :D
azért nem akkora tragédia.
Nem tudnék emiatt korábban felkelni, az alvás jóval élvezetesebb.
4-5-6-kor attól függ éppen milyen dolgom van.
30 perc és 1 óra között-változó.
7-kor kelek, 8-ra kell beérnem, de nem tökölök sokat reggel, arctisztítás, szemfestés és vagy kiengedve hagyom a hajam, vagy felkötöm.
Ennyi, kb 15 perc magamra, öltözködéssel együtt.
További ajánlott fórumok:
- Mire költötök magatokra "luxus"-ként?
- Teltebb nők, avagy pár kilo felesleg elfogadhatatlan?
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Hogy oldjátok meg a kutyátok etetését, ha nem sok jut magatokra sem?
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- 1-3 éves korú gyermekek anyukái! Nálatok hogy van a napirend? Mikor jut időtök magatokra a házimunkára...stb?