Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pattanás probléma! fórum

Pattanás probléma! (beszélgetés)

14. .Ági. (válaszként erre: 12. - Ina87)
2016. febr. 28. 17:31

A szervezet jelez ha probléma van, meg kell oldani a kiváltó problémát! Minden betegség, és apró jelek, belülről fakadnak, és ezt kell megszüntetni.

Én tudom, mert nagyon komolya bőrpoblémáim voltak, amik mára megszüntek. Nem kell találgatni, elmondom mi az ami segíteni fog. Azegész arcom, karom, vállam, tiszta ekcéma volt, az arcom ennek fejében olyan volt mintha be lett volna kenve étolajjal. Elkezdtem enni az algát, amit egy kedves ismerősöm ajánlott. 2 hétig szedtem, mire kezdtek elmúlni az ekcémás tünetek, majd gyönyörűen rendbejött az arcom. Miután láttam, hogy csodákat tesz(és nem csak ebben), elkezdtem foglalkozni az algákkal, és beléptem ahhoz a céghez, ahonnan vettem, mert így sokkal olcsóbban hozzá is tudtam jutni. Szeretnék minél több embernek segíteni, mert most már tudom, hogy ennél nincs jobb!

13. ina87
2016. febr. 28. 15:46
làtom többen irtàk a teafaolajat sajnos ez sem mindenkinek segit.
12. ina87
2016. febr. 28. 15:44
nem feltètlen az jelentheti a problèmàt amit le irtàl nem tudom h hànyèves vagy de lehet több oka is pl ha pcos vagy esetleg sosaban eszel esetleg szereted a savanyusàgot vagy èp stresz hatàsa is lehet.de enyi talàlgatàst ès idő sporolàsy meg sporolhatsz ha felkeresel egy börgyogyàszt ès utàna egy kozmetikust ha javasolja.
11. .Ági. (válaszként erre: 10. - Sole08)
2016. febr. 28. 13:12
Az immunrendszer gyenge, előjönnek a hiánybetegségek. Gyere privibe, talán tudok segíteni.
10. sole08
2016. febr. 28. 12:17

Már én is próbáltam a teafaolajat és segít, de én szeretném tudni, hogy mitől van! Belsőleg rendben tenni!

Köszönöm szépen a válaszokat!

2016. febr. 27. 23:27
Biztos, hogy belső oka van a pattanásoknak, de külsőleg sóval remekül lehet kezelni.
8. 2ab16d5612 (válaszként erre: 7. - 9c57fd10dc)
2016. febr. 27. 21:58
Havi egy üveg elmegy annyi van XD
2016. febr. 27. 21:42
És próbtátok már bekenni őket teafaolajjal? Én dm-ben szoktam venni és ha érzem, hogy egy csúnya vulkán akar keletkezni, akkor párszor bekenem, pl éjszakára is. Lényegesen rövidebb idő alatt elmúlik :)
2016. febr. 27. 21:35
Keress fel egy endokrinologust!
5. kisj (válaszként erre: 1. - Sole08)
2016. febr. 27. 19:40

Ez nőgyógyászati dolgokkal függ össze, de hogy hogy azt ne kérdezd.

Lassan 54

éves leszek és még változatlanul menstruálok és időnként a ciklussal összefüggésben nekem is kijön. (bár nem vörös, nem gyulladt, de a kezemmel érzem, hogy ott vannak)

Unom már ezt az egész cirkuszt.

4. 2ab16d5612 (válaszként erre: 3. - 301ae9b789)
2016. febr. 27. 15:45
azt kell rátenni?
2016. febr. 27. 15:23
2016. febr. 27. 15:13

jelen.

a fogamzásgátlótól teljesen elmúltak. most hogy nem szedem megint visszatért.

szintén áll, nyak, plusz hát és mellkas... csúnyák, fájnak, nehezen múlnak. alig eszem cukrot meg fehér lisztet, méégis.. most elkezdtem a cickafark tea kúrát mert "azok a napok" is összevissza vannak..

2016. febr. 27. 14:39

Állkapocs vonalán, nyakon vannak pattanásaim!

Már 2 hete nem eszem tejtermékeket, kakaós dolgokat(sokan mondták, hogy ez okozhatja)mégis van!

Többségében piros, gyulladt, gumós pattanások ami nem gyűlik meg! Nyomkodni nem szoktam, de sokáig ott van, nehezen múlik el és folt is marad utána!

Voltam nőgyógyásznál, fogorvosnal, vérvételen mindent rendben találtak!

Más is küzd ilyen problémával? Már nem tudom, hogy mi tevő legyek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook